14.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 29, 2022
AcasăHeadlinesMorega, la un pas de şefia UNPR Gorj

Morega, la un pas de şefia UNPR Gorj

După un an de „independenţă”, deputatul Dan Ilie Morega a recunsocut că este foarte aproape de a prelua şefia Uniunii Naţionale pentru Progresul României filiala Gorj. Actualul preşedinte al uniunii ar putea părăsi gruparea politică întrucât ar putea rămâne fără funcţie şi nu doreşte să lucreze cu Morega.

Deputatul Dan Ilie Morega a declarat că este foarte aproape de a semna adeziunea la Uniunea Naţională pentru Progresul României(UNPR), după un an de „independenţă”. Morega a recunoscut că a purtat discuţii avansate cu liderii de la centru ai UNPR. La alegerile din 2012, Morega ar putea candida din partea UNPR la şefia Consiliului Judeţean Gorj, fie ar putea susţine un alt candidat, posibil pe Ion Ruşeţ de la PD-L, susţin persoane apropiate parlamentarului. În cazul în care Dan Ilie Morega va accepta să preia conducerea filialei UNPR Gorj, acesta pare decis să-l păstreze în echipă pe Marius Vlaicu, actualul preşedinte al formaţiunii politice. „Trebuie să mai am discuţii cu UNPR, pentru că eu nu sunt marfă de vânzare. În condiţiile în care se va asigura şi o oarecare logistică, la nivelul partidului posibil să accept. Nu pot să spun că nu m-am înţelesc cu uniunea. UNPR a făcut în cadrul Coaliţiei lobby pentru proiectele mele, la amendamentele pe Legea minelor şi am obligaţie morală. Dar asta nu înseamnă că de astăzi am trecut la UNPR. Voi mai avea discuţii şi în condiţiile în care voi ajunge la o înţelegere cu ei, şi în acelaşi timp la nivelul judeţului Gorj, ca să mai schimbăm din politrucii care au fost puşi în serviciile deconcentrate, poate voi accepta”, a precizat fostul lider al PNL Gorj.

Vlaicu se teme că va pierde funcţia

Marius Vlaicu, actualul preşedinte al UNPR Gorj, a refuzat să vorbească despre Morega. Acesta a spus că nu s-a hotărât încă, dacă va face echipă cu deputatul, în cazul în care acesta va prelua şefia uniunii la nivel judeţean. „În politică e posibil orice şi niciodată să nu spui niciodată. Nu pot să spun acum ce voi face în viitor. Voi analiza exact situaţia cu colegii mei şi vom vedea ce decizie vom lua împreună, dacă există posibilitatea ca domnul deputat să fie impus preşedinte organizaţiei judeţene”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj.

Primarul din Motru caută medici

0
Spitalul din Municipiul Motru se confruntă cu probleme de personal. Autoritățile locale caută medici care...

Morega: „La Gorj, ar trebui să vină bani și din achiziția certificatelor de CO2”

0
Primarul din Municipiul Motru, Cosmin Morega, afirmă că la Gorj ar trebui să ajungă bani...

Primarul din Motru merge la întâlnirea cu ministrul Energiei

0
Primarul din Motru, Cosmin Morega, va participa, săptămâna aceasta, la discuții cu ministrul Energiei, Virgil...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!