Acasa / Headlines / Morega știe când îl va înlocui Weber pe Cârciumaru

Morega știe când îl va înlocui Weber pe Cârciumaru

Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice dezvăluie culiesele luptei din PSD Gorj. Morega susține că se pregătește înlocuirea fostului lider Florin Cârciumaru dar și promovarea mai multor tineri social-democrați care sunt dispuși să negocieze pentru funcții cheie în organizația județeană a PSD Gorj. Fostul deputat dezvăluie și cine-i va lua locul lui Cârciumaru.

În percepția lui Morega noua echipă va da înainte cu tandemul propus. Cosmin Popescu și Mihai Weber vor fi cei care vor forma noua structură a organizației județene PSD Gorj. Funcțiile de conducere vor fi ocupate, în principal, de tinerii din partid care de altfel s-au tot luat la trânte, prin vorbe, în ultima perioadă, pentru un post călduț. „Institutul de Analize și Investigații Publice și Politice a analizat pe larg competiția din PSD Gorj și avem informații de la surse directe că la viitoarele alegeri care urmează să fie la PSD până la sfâșitul luni iulie, în mod cert vor candida în echipă Mihai Weber cu Cosmin Popescu. Weber va obține funcția de președinte al organizației județene iar Popescu președinte executiv. Este de așteptat ca aici să se coaguleze mai mulți tineri și fac referire la Claudiu Manta care, se pare, că va ocupa funcția de secretar general al partidului dar sunt și mulți alții care probabil vor acționa să fie în conducere și vor purta negocieri cu noii lideri. Mă refer aici la Adrian Tudor, Gabriel Giorgi, Ion Ișfan care va ocupa și el un post în partea de secretariat general , Mihai Prunariu dar și Luis Popa”, a declarat Dan Ilie Morega.

Un comentariu

  1. E de neînțeles cum puteți prelua delirul acestui senil, comunistoid sinistru… Afara de ipoteza, total plauzibila, ca va plătește, caz in care sa va fie rusine. Am zis.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*