10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăHeadlinesMuja și Dian Popescu, puși la colț de Robert Filip! „În loc...

Muja și Dian Popescu, puși la colț de Robert Filip! „În loc să se facă treabă, dormim”

După ce au defilat cu el de mână în campaniile electorale, liderii ALDE l-au uitat pe Robert Filip. Primarul din Rovinari spune că nu este implicat cu nimic în campania electorală de la Telești, asta deși ALDE are candidat la primărie, iar experiența sa ar fi putut reprezenta un avantaj. Filip arată cu degetul spre Dian Popescu și Ninel Muja, care au decis să nu îl implice deloc în competiția pentru primăria Telești, unde coordonator a fost desemnat Niculina Mocioi.

Luptele interne din ALDE Gorj l-au lăsat pe Robert Filip în afara campaniei electorale pentru Primăria Telești. Deși a câștigat administrația locală într-unul dintre cele mai importante orașe ale județului și s-a implicat inclusiv în campania de la Drăguțești, primarul din Rovinari spune că de această dată nu i s-a cerut sprijin pentru a susține candidatul ALDE, asta deși specificul zonei o impune din plin. „Nu fac parte din staff-ul de campanie de la Telești. Acolo unde m-am ocupat eu de campanii și am susținut candidații, au ieșit primari, acum sper să iasă și la Telești. Nici nu m-au sunat, nici nu m-au chemat. Dacă mă suni joi să ajung la ședință vineri, e clar că nu pot să ajung. Eu știu că ședințele se fac într-un cadru serios. Eu nu vreau să iau locul lui Dian Popescu, așa cum se vehiculează prin presă, pe la terase printre cafele și pahare de whisky. Dacă vreau să iau locul cuiva, ies public și candidez. Oamenii când au nevoie sunt aproape toți, când nu mai au nevoie te caută la patru – patru ani”, a declarat Robert Filip.

„În loc să se facă treabă, dormim”

Vicele ALDE Gorj trage și un semnal de alarmă cu privire la situație partidului în județ, asta în ciuda raportărilor care ajung la șefii lui Dian Popescu de la București. „N-am de ce să mă simt dat la o parte de Dian Popescu și Ninel Muja. Eu le pun o singură întrebare. Atâta timp cât de un an de zile nu vine niciun om către partidul nostru, înseamnă că avem o problemă și dacă nu identificăm singuri problema asta, e una mai mare. Timpul trece și în loc să se facă treabă, dormim. Păi dacă ne întâlnim doar așa, de dragul de a ne întâlni, ne vor taxa oamenii. Eu știu că la București se transmite că situația este roz, că avem oameni și structuri, dar, din păcate, situația e alta”, a mai comentat Filip.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -