Acasa / Politic / Nici prefectul Florescu nu este interesat să candideze pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu

Nici prefectul Florescu nu este interesat să candideze pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu

După primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu, a spus „pas“ unei eventuale candidaturi la funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, și prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, nu este interesat de postul edil șef al reședinței județului Gorj, cu toate că se află pe lista celor opt posibili candidați care sunt sondați de către PSD. „În momentul în care s-a stabilit de conducerea respectivei formațiuni politice să se facă un studiu sociologic, am fost întrebat dacă m-ar deranja să fiu inclus pe această listă. Restul detaliilor nu le cunosc. Nici nu știu dacă am fost scos de pe listă. Dacă vor să mă sondeze este foarte bine, iar dacă vor să mă lase nesondat nu este problema mea. Înțeleg că sunt pe acolo. Oamenii au fost întrebați și de mine în ceea ce privește rezultate sau intenția de vot. Am fost întrebat de reprezentanții la vârf a PSD. Funcția de primar al municipiului Târgu Jiu nu este în proiectul meu de carieră“.

„Traseul meu poate să sufere modificări“

Prefectul Ciprian Florescu nu a exclus o posibilă plecare pe o funcție într-o altă zonă a țării: „Planul meu depinde foarte mut de ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat de un an sau doi. De principiu, doresc să rămân în Gorj. Nu am terminat proiectele pe care le am pentru județul Gorj și dacă aș pleca, tot pentru județul Gorj aș munci. Însă, în funcție de anumite elemente care vor apărea în viitor, traseul meu poate să sufere modificări“.

2 comentarii

  1. Care proEcte pentru Gorj ?????? Normal ca politrucii ,, de cariera ,, nu accepta sa fie ,,,,,sondati , nu accepta sa candideze pentru o functie , ei prefera sa fie numiti de partid . Fara concursuri , fara examene , fara concurenta .

  2. magdutza, singura la parinti

    fara concursuri, examene si concurenta zici? trei intr-una, de la agramatul omniprexent. bravo geniule si hai sictir!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*