14.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 20, 2021
AcasăHeadlinesNicolae Mischie, candidat surpriză la Primăria Godineşti

Nicolae Mischie, candidat surpriză la Primăria Godineşti

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Nicolae Mischie, ar putea reveni în atenţia opinie publice în cazul în care va accepta să candideze la alegerile locale din luna iunie. Nicolae Mischie a declarat pentru Radio Omega că s-a gândit să intre în lupta pentru şefia Primăriei Godineşti, localitate care, în prezent, se confruntă cu mari probleme. Mischie susţine că actuala echipă de la primărie nu a fost în stare nici măcar să păstreze investiţiile realizate cu ajutorul său.

Nicolae Mischie, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, ar dori să candideze la Primăria Godineşti, localitatea sa natală. Nicolae Mischie a declarat pentru Radio Omega că nu a luat, încă, o hotărâre în acest sens, deşi timpul până la organizarea alegerilor este destul de scurt. Fostul şef al judeţului a mai spus că a fost curtat de mai multe partide politice pentru a-l susţine în campania electorală, dar le-a refuzat. Nicolae Mischie s-a declarat dezamăgit de slaba implicare a actualului primar, Ion Corbeanu, în problemele comunităţii Godineşti. Mischie afirmă că localitatea sa natală are apă curentă şi gaze pentru că el s-a preocupat de acest lucru în perioada în care deţinea funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Mischie, despre USL

Nicolae Mischie a vorbit la Radio Omega şi despre situaţia partidelor înainte de desfăşurarea alegerilor locale. Acesta s-a declarat surprins de migrările politice din ultima vreme, USL pierzând oameni importanţi, acest lucru avantajând partidele aflate la Putere. „Deşi pretinde că este o uniune puternică, USL are oameni slab pregătiţi. Rezultatul la alegri va fi unul surprinzător pentru că USL are probleme în interior, iar candidaţii nu sunt capacităţi. Pleacă foarte mulţi oameni de valoare, consilieri şi chiar foşti primari”, a mai precizat Nicolae Mischie pentru Radio Omega.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -