spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăPoliticNoii consilieri locali au primit mandatele de aleşi pentru 2016-2020

    Noii consilieri locali au primit mandatele de aleşi pentru 2016-2020

    Biroul Electoral Municipal de Circumscripţie a înmânat, ieri, certificatele doveditoare ale mandatelor pentru consilierii municipali din Târgu-Jiu. În total, 21 de consilieri locali şi-au primit actele doveditoare pe funcţii, aceştia având la dispoziţie 15 zile să se decidă dacă le vor păstra pentru perioada 2016-2020.

    consiliul-local

    Judecătorul Liliana Cruceru, preşedintele Biroului Electoral Municipal, este cea care le-a înmânat celor 21 de consilieri certificatele doveditoare, aceasta mustrându-l însă, pe Marian Rotaru de la PSRo care a întârziat la festivitatea de înmânare a mandatelor. „Am înmânat certificatele constatatoare de obţinere a mandatelor de consilieri locali. Este vorba de domnii Florin Cârciumaru, Popescu Aurel, Tudor Drăghici Adrian Marcel, Petcu Viorel Constantin, Toader Pasti Cristian, Gherghe Mihai Alexandru, Udrescu Grigore, doamna Luca Liliana, Ştefan Constantin, Roibu Petrişor, Lupulescu Octavian, Romanescu Marcel Laurenţiu, Berca Eduard Marius, Bobu Nicolae, Ghimiş Rodica, Lădaru Ion Eduard, Taşcău Dorin, Rotaru Marian, Butan Ion, Vasile Andrei Liviu şi domnul Săvoiu Ion”, a spus judecătorul Liliana Cruceru, deranjată că noii consilieri locali nu şi-au dat telefoanele pe silenţios în timpul evenimentului.

    În Consiliul Local Târgu-Jiu, PSD a obţinut 10 mandate, PNL-cinci consilieri, ALDE două, PMP două şi PSRo tot două. Ca să aibă majoritate în Consiliul Local, PSD a făcut alianţă cu ALDE şi PSRo, însă, social-democraţii au anunţat că nu renunţă la una dintre cele două funcţii de viceprimar. Cu toate acestea, Eduard Lădaru de la ALDE speră să ocupe un post de viceprimar al Târgu-Jiului, în baza protocolului cu PSD semnat la Bucureşti.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: