8.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 26, 2021
Acasă Politic Nu vrea senator!

Nu vrea senator!

- Advertisement -

Primarul localităţii Bustuchin, social democratul, Ion Ciocea, nu este interesat de o candidatură pe Colegiul 2, pe mandatul de senator rămas vacant odata cu plecarea lui Toni Mihail Greblă la Curtea Constituţională, chiar dacă locuitorii îl susţin. Deşi Ciocea spune că îşi doreşte o astfel de candidatură, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj susţine că acesta este un primar bun.

Invitat în cadrul emisiunii „Punctul pe I”, primarul localităţii, Bustuchin Ion Ciocea, a accentuat faptul că nu îşi doreşte să candideze pe mandatul de senator Colegiul 2, care a ramas vacant odată cu plecarea lui Toni Grebla la Curtea Constituţională. Deşi în 2008 intenţiona să candideze la parlamentare dar nu a fost susţinut de partid, acum primarul ajuns la mai multe mandate, susţine că mai are proiecte de realizat în comună. Refuzul lui Ciocea de a candida la Parlament pe Colegiul 2 apare în condiţiile în care locuitorii comunei îl susţin pentru o posibilă intenţie de candidatură. Alături de edilul din Bâlteni, Gheorghe Păsarin, Ciocea spune că noul senator de pe Colegiul 2 trebuie să îndeplinească aceleaşi calităţi ca şi Toni Mihail Greblă. Despre Ciocea, cuvinte de apreciere din partea conducerii PSD Gorj, preşedintele executiv, Ion Călinoiu, precizând că este un primar cu experienţă.
La ora actuală, interesaţi de o astfel de candidatură la Senat pe Colegiul 2 sunt social democraţii, Andrei Maioreanu şi Alecu Drăgoi.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente