Opoziția de la Gorj, lăudată de Florin Cârciumaru! „Îl apreciez pe Vîlceanu. Are o creștere politică”

1
16

Cele mai mari laude adresate președintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu vin de la colegii de partid, ci, culmea, de la rivali. Prezența lui Vîlceanu la diferite emisiuni TV pe posturile naționale l-a făcut pe Florin Cârciumaru să ridice în slăvi activitatea politică a liderului liberal, pe care îl consideră un om de bază în sânul partidului.

Senatorul Florin Cârciumaru și-a lăsat colegii de partid cu gură căscată când au auzit laudele adresate președintelui PNL, Dan Vîlceanu. Prezent la un post local de radio, Cârciumaru a dat exemplu munca depusă de Vîlceanu pentru a deveni o voce cât mai importantă în interiorul PNL la nivel național. „Cu toate că suntem adversari politici, eu îl apreciez pe domnul Vîlceanu pentru faptul că, de la o zi la alta, are o creștere politică la dumnealui în partid. Este bine că un tânăr de la Gorj, fie el de altă culoare politică, caută să devină un om de bază într-un partid aflat în momentul de față în opoziție. Eu tot timpul am avut o părere bună despre adversarii politici atunci când au fost oameni constructivi prin ideile pe care le-au promovat în administrație sau în altă parte la nivel de județ”, a declarat Florin Cârciumaru, spre surprinderea celorlalți pesediști.

„Foarte mulți ne întreabă de ce nu mergem și noi”

Dezbaterile televizate în care participă Dan Vîlceanu sunt și ele pe placul lui Florin Cârciumaru, care și-ar dori ca exemplul liberalului să fie urmat și de pesediștii gorjeni cu ștate vechi, dar care apar la televizor doar fugitiv. „L-am lăudat, l-am apreciat pe Dan Vîlceanu pentru ceea ce face privind prezența pe diferite teme în diferite emisiuni din partea PNL. Eu am apreciat și apreciez tot timpul pe cei care merg la aceste dezbateri. Foarte mulți ne întreabă de ce nu mergem și noi. Eu am excelat ca om politic prin alte calități pe care le-am avut în administrație, ca lider politic conducând organizația altfel. Tot timpul am spus că nu este de ajuns ca lider politic să fii tot timpul într-un scandal politic. Ca lider politic ești foarte eficient și respectat de colegi atunci când aduci voturi către partid prin personalitatea ta și prin ceea ce faci”, a mai declarat președintele PSD Gorj în emisiunea la care a participat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here