Acasa / Headlines / Opt candidați se bat pentru a fi pretendentul PSD la funcția de primar. Sondajul a început

Opt candidați se bat pentru a fi pretendentul PSD la funcția de primar. Sondajul a început

Opt candidați au fost incluși de către PSD Gorj într-un sondaj de opinie pentru stabilirea celui care are cele mai mari șanse să câștige alegerile pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Șapte dintre cei incluși în sondaj sunt din PSD, iar unul din afara partidului.

Senatorul Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, a spus că cel care va sta cel bine în sondaj va avea cele mai mari șanse să fie candidatul pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu: „Am pus la punct o listă cu posibili candidați care să intre în această competiție. Sunt șapte persoane ă din interior și o persoană din afara partidului. Am semnat contractul cu o instituție. Nu știu dacă persoana din afara partidului și-a dat sau nu acceptul. Cineva din cadrul conducerii a discutat“.

Va urma un alt sondaj

Sondajul a început să fie realizat de la sfârșitul săptămânii trecute. „După ce va fi finalizat va fi organizată o conferință de presă pentru a prezenta rezultatele. Cel mai bine plasat candidat din interiorul partidului va intra într-o altă măsurătoare cu domnul Romanescu și cu alți candidați de la alte partide“, a mai precizat Florin Cârciumaru.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*