Organizații PSD dizolvate. I-au făcut campanie lui Iordache!

0
768

Liderul PSD Gorj a trecut de la vorbe la fapte. În prima ședință de Birou Politic Județean, Mihai Weber a taxat derapajele organizațiilor locale, din campania alegerilor parlamentare. Trei organizații au fost dizolvate, două dintre ele conduse de primari PSD care i-au făcut campanie liberalului Ion Iordache.

„Am avut un bilanț în care s-au impus anumite măsuri în Biroul Județean. S-a dispus dizolvarea a trei organizații dar se vor face analize pe fiecare localitate în parte. Am dizolvat organizația Slivilești, Borăscu și Urdari. Sunt localități unde nu au fost obținute scorurile dorite și unde PSD a avut deservicii de imagine”, a transmis liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

Totodată, de anul viitor, sub lupa de analiză vor intra mai mulți consilieri locali. La partid au ajuns propuneri venite din partea unor președinți de organizații care solicită conducerii județene să retragă sprijinul politic aleșilor care, văzuți în funcții, au uitat și de campania electorală și de partidul care i-a propulsat pe postul respectiv.
În aceiași ședință s-a stabilit ca primarul din Motru, Cosmin Morega, care a obținut un rezultat bun la alegeri, să intre în componența Biroului Politic Județean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here