11 C
Târgu Jiu
luni, martie 8, 2021
Acasă Politic Parlamentarii PSD Gorj, criticaţi în şedinţa BPJ?!

Parlamentarii PSD Gorj, criticaţi în şedinţa BPJ?!

Deputatul Vasile Popeangă a declarat că în şedinţa Biroului Politic Judeţean al PSD Gorj, de vineri, parlamentarii social democraţi au fost criticaţi de către Alecu Drăgoi şi Elvira Şarapatin. De la polul opus, conducerea PSD Gorj a declarat prin purtătorul de cuvânt Anca Borduşanu că şedinţa a fost una liniştită şi constructivă.

Prezent la şedinţa Biroului Politic Judeţean, deputatul Vasile Popeangă a solicitat încă odată liderilor PSD Gorj existenţa unei comunicări, în interiorul filialei. Acesta a declarat că îşi menţine nemulţumirile prezentate în scrisoarea semnată de cei patru parlamentari, motiv pentru care aşteaptă schimbarea situaţiei din organizaţiei şi existenţa unei comunicări în interesul partidului. Existenţa unei relaţii de comunicare în organizaţie este îmbrăţişată şi de către vicepreşedintele social democrat Ion Ciocea. „La şedinţă s-a discutat despre faptul că partidul are nevoie, în aceste momente, de unitate , că nu este nevoie de scandaluri, dar şi că trebuie şi este nevoie de o mai mare comunicare. Trebuie să existe comunicare în organizaţie, să se ţină şedinţe, să fie bine pentru partid”, a explicat vicepreşedintele PSD Gorj, Ion Ciocea. În timp ce liderii PSD Gorj au recunoscut că este nevoie de comunicare în partid, se pare că alţi doi social democraţi au adus cuvinte de critică la adresa deputatului Popeangă. Este vorba de consilierii judeţeni Alecu Drăgoi şi Elvira Şarapatin, activitatea acestora la Consiliul Judeţean sau în filiala social democrată nefiind foarte cunoscută. „Eu nu am stat până la finalul şedinţei, însă am aflat că am fost criticaţi noi parlamentarii de doi oameni de bază ai partidului, care oricând pot candida pe orice funcţie de bază din partid, de la cea de consilier judeţean la cea de parlamentar. Eu am spus la şedinţă că îmi menţin cele scrise în scrisoare şi că doresc să fie comunicare în partid. Dar am fost criticat de cei doi oameni de bază, aşa mi s-a spus, de domnul Alecu Drăgoi şi de doamna Şarapatin Elvira”, a precizat deputatul Vasile Popeangă.

Borduşanu: „şedinţa BPJ a fost constructivă, fără atacuri”

Contactat telefonic, purtatorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Borduşanu, a negat existenţa unor declaraţii critice, pe parcursul şedinţei BPJ Gorj, de vineri. Aceasta a declarat pentru „Impact în Gorj” că: „în cadrul Biroului Permanent Județean au fost tot felul de discuții, însă nicidecum tensionate, ci doar constructive. S-au expus o serie de păreri despre linia pe care va merge mai departe PSD Gorj și ce are de făcut în perioada următoare, dar, repet, nu au fost discuții tensionate. Cred că acum nu mai putem vorbi despre tensiuni în PSD Gorj și mai cred că a trecut vremea comunicării prin intermediul presei, s-a ales calea firească de a se purta discuții în interiorul formațiunii politice ori de câte este nevoie”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente