Parlamentarii de Gorj, îndemnaţi să voteze moţiunea anti Ponta

0
27

Liberala Mădălina Ciolocoi le cere parlamentarilor de Gorj să dea dovadă de responsabilitate şi să voteze moțiunea de cenzură a PNL pentru demiterea premierului Victor Ponta. Șefa organizației de femei a PNL Gorj a făcut un apel inclusiv la parlamentarii PSD, cărora le cere să voteze moțiunea, dând astfel dovadă că-i reprezintă cu cinste și onoare pe gorjenii care i-au trimis prin votul lor în Parlament.

ciolocoi

Moțiunea de cenzură „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”, inițiată de PNL a fost citită ieri, în plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului. Dezbaterea şi votul vor avea loc săptămâna viitoare, pe 29 septembrie. Mădălina Ciolocoi, șefa organizației de femei a PNL Gorj susține că, prin actul lor, liberalii vor să atragă atenția asupra faptului că românii nu mai pot fi reprezentați de un premier trimis în judecată. Mai mult, Mădălina Ciolocoi a declarat la Radio Omega că parlamentarii de Gorj ar trebui să dea dovadă de responsabilitate si să voteze moțiunea de cenzură a PNL. Liberalii susțin în moţiune că Victor Ponta, fiind trimis în judecată, compromite o națiune întreagă și că liderii UNPR și PSD, Gabriel Oprea și Liviu Dragnea, sunt “complicii” acestuia dacă îl susțin în continuare. Ciolocoi este de părere că Victor Ponta ar fi trebuit să își dea demisia de onoare din funcția de șef al Executivului. Faptul că premierul se bucură în contiunare de susținerea liderilor coaliției, demonstrează, în opinia lui Ciolocoi, fie că alianța aflată acum la guvernare nu este una puternică, fie că nu există resurse pentru desemnarea altui premier.

Mai vrea un mandat

Pe de altă parte, Mădălina Ciolocoi, șefa organizației de femei a PNL Gorj, a anunţat la Radio Omega că vrea un nou mandat de consilier județean la alegerile locale din 2016. Anul trecut Mădălina Cilocoi a fost schimbată din postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, după ce i-a solicitat lui Ion Călinoiu să ceară un audit la Spitalul Județean din Târgu-Jiu. În urma acestui demers, majoritatea PSD-PP-DD, a schimbat-o din funcție pe Mădălina Ciolocoi, acesta rămânând doar consilier județean. Ciolocoi afirmă acum că și-ar dori ca de anul viitor, PNL să aibă chiar majoritate în Consiliul Județean și mai mult decât atât să obțină chiar și funcțiile de vicepreședinți și pe cea de președinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here