Acasa / Headlines / Pasti își atacă dur propriul partid: „Sediul PSD era plin de pupincurişti. Mi s-a făcut greaţă!

Pasti își atacă dur propriul partid: „Sediul PSD era plin de pupincurişti. Mi s-a făcut greaţă!

pastiConsilierul local PSD, Cristian Toader Pasti, și-a atacat dur propriul partid, după pierderea alegerilor din data de 11 iunie în municipiul Târgu Jiu. Acesta a spus că oricine ar fi fost în locul lui Aurel Popescu ar fi pierdut și că în unele posturi de conducere au fost promovați oameni fără valoare: „Electoratul din Târgu Jiu s-a schimbat şi îmi place cum se comportă. Stau de vorbă cu mulţi oameni, iar ei s-au schimbat în tonul vremurilor. Din păcate, noi, ca partid, nu am receptat aceste semnale pe care electoratul ni le-a dat de mai multe ori. Aurel Popescu a plătit acum tribut multor greşeli făcute de unii din liderii partidului atât la nivel naţional, cât şi la nivel local. Acum, indiferent pe cine am fi pus în locul lui Aurel Popescu, ar fi decontat toate greşelile făcute în ultimii ani. De ce să nu recunoaştem că am promovat oameni fără valoare. De ce să nu recunoaştem că la nivelul unor deconcentrate din judeţul Gorj şi la nivelul unor direcţii din subordinea primăriei sunt, în multe cazuri, oameni mediocri pe care nici familia lor nu i-ar vota”. Pasti critică și modul în care s-a făcut campania electorală de către PSD: „Marcel Romanescu a muncit să câştige Primăria, iar noi am făcut de aşa natură încât să părem că nu o pierdem. Marcel Romanescu şi-a dorit din tot sufletul şi îl felicităm”.

„A fost ceva macabru”

Cristian Toader Pasti susține că sediul PSD era plin în seara alegerilor de persoane care veniseră să-i aducă osanale lui Aurel Popescu: „Am văzut seara când s-au dat rezultatele, iar sediul PSD era plin de pupincurişti. Mi s-a făcut greaţă şi am plecat. În toată campania electorală nu au călcat pe acolo, iar în seara aceea veniseră, pentru că credeau că va câştiga Aurel Popescu şi au venit să arate cât de mult au muncit. A fost ceva macabru să vezi nişte feţe care în secunda doi, dacă ar fi ştiut că Aurel pierde, ar fi fost la alt sediu. Trebuie aduşi oameni care cred în valorile de stânga”.

„Vom colabora cu Marcel Romanescu”

Consilierul local spune că toți reprezentații PSD din Consiliul Local vor vota proiectele primarului Marcel Romanescu, dacă vor fi bune: „Noi, toţi consilierii, dacă proiectele sunt bune pentru Târgu Jiu, le vom aproba pentru binele târgujienilor. Vom colabora cu Marcel Romanescu, pentru că oamenii ne-au trimis să facem treabă, nu să frânăm proiectele”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*