Acasa / Politic / PDL Gorj îl ameninţă pe edilul de la Prigoria

PDL Gorj îl ameninţă pe edilul de la Prigoria

Conducerea PDL Gorj ameninţă un primar PSD că îl va reclama la Agenţia Naţională de Integritate. Este vorba despre Emil Răgman de la Prigoria, acuzat că este asociat şi administrator al unei firme, dar şi că încasează miliarde de lei vechi subvenţii de la APIA.

Pedeliştii vor să semnaleze că primarul Emil Răgman, din comuna Prigoria, s-a aflat în incompatibilitate mai mult timp. Acesta a fost asociat şi administrator al unei firme, spune democrat-liberala Denisa Şuţă. „Ideea principală este faptul că domnul Răgman se află în incompatibilitate, fiind asociat unic la Societatea Romemir Prod Com SRL. Fiind primar nu poate fi şi acţionar unic la o societate. Noi o să ne facem datoria şi o să atenţionăm Agenţia Naţională pentru Integritate în cazul domnului Răgman. Suntem un partid în opoziţie şi este normal să sesizăm aceste ilegalităţi”, a spus Denisa Şuţă, purtătorul de cuvânt al PD-L Gorj. De altfel, democrat-liberalii din comuna Prigoria sunt cu ochii pe activitatea primarului PSD, Emil Răgman. Iuliana Iliescu, preşedintele organizaţiei PD-L Prigoria, a precizat că, aflat la ultimul mandat de primar, Emil Răgman conduce primăria după bunul plac. „Conduce acea primărie cum consideră dumnealui, nicidecum aşa cum cere legea şi cum ar trebui să facă un primar care acţionează în folosul cetăţenilor. Din data de 28 decembrie 2012, este asociat unic la o firmă şi pe această firmă sunt scrise toate activităţile posibile. Probabil că ne pregăteşte o surpriză extraordinară să se ocupe de tot ce mişcă în comuna Prigori. Prin metode numai de el ştiute şi nedescurcate până la ora actuală de justiţie, este proprietar a multe sute de hectare de pădure, este concesionar al unui munte, de unde obţine subvenţii serioase de la APIA şi multe alte lucruri”, a explicat Iuliana Iliescu.

Răgman se apără

Primarul de la Prigoria, Emil Răgman, recunoaşte că este unic acţionar la o societate de creştere a ovinelor şi caprinelor, dar nu are şi calitatea de administrator. Acesta spune că nu se află în incompatibilitate şi ameninţă că o va da în judecată pe Iuliana Iliescu, preşedintele organizaţiei locale PD-L Prigoria. „Eu sunt acţionar, dar nu sunt administrator. Nu sunt incompatibil. Sunt acţionar unic şi administrator este Vâlceanu Ion. Este o societate de creştere a ovinelor şi caprinelor. Să facă această sesizare. Oricum o să îi dau în judecată, mai precis pe doamna Iliescu, pentru că dânsa a făcut afirmaţia respectivă”, a explicat Emil Răgman, primarul de la Prigoria.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*