Pedeliştii gorjeni au votat!

0
20

Pedeliştii gorjeni au ales! Aceştia s-au prezentat, sâmbătă, în număr mare la urne pentru a alege candidatul la preşedinţia României, din partea Partidului Democrat- Liberal. Gorjul a făcut parte din cea de-a cincea regiune din cele opt din ţară, în care s-a votat. Membrii Partidului Democrat- Liberal de la Gorj au avut de ales între Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu. La nivelul judeţului Gorj au fost organizate cinci secţii de votare.

Pedeliştii gorjeni au fost receptivi şi au venit în număr mare la vot. Aproximativ 75% din membrii organizaţiei judeţene au ajuns la urnele de vot, sâmbătă, pentru a desemna prezidenţiabilul din partea portocaliilor. În opinia unora dintre membrii PDL Gorj, aceste alegeri demonstrează că acest partid este unul de dreapta. „Alegerile s-au desfăşurat foarte bine. Spre surprinderea mea, au venit foarte mulţi oameni la vot. Cred că la secţia de la Târgu-Jiu, unde au fost arondate şi alte câteva localităţi, câteva comune limitrofe, prezenţa la vot cred că s-a ridicat la circa 90%. Mă bucură acest fapt, înseamnă că românii au înţeles că trebuie să schimbăm ceva în viaţa politică”, a declarat Gheorghe Grivei, membru al PDL Gorj.
Atât la secţia de votare Târgu-Jiu, cât şi la celelalte secţii din judeţ, votanţii s-au prezentat la urne. „Sunt foarte mulţumit de ce s-a întâmplat până acum. Au fost aproximativ 1200 de votanţi. A fost o emulaţie; a fost o competiţie între responsabilii de zonă”, a declarat preşedintele PDL Târgu-Jiu, Eduard Berca.

21 de buletine de vot, anulate

Prezenţa la vot a pedeliştilor a fost mulţumitoare pentru liderii organizaţiei politice de la Gorj. În niciuna din cele cinci secţii de votare de la nivelul judeţului nostru nu au fost înregistrate probleme de nici un fel. Diferenţa procentuală dintre voturile obţinute de cei doi aflaţi în competiţie, Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu este explicabilă pentru liderii PDL Gorj. Astfel, activitatea pedelistului Predoiu a fost mult mai intensă şi remarcată de membrii gorjeni ai Partidului Democrat Liberal. „Avem o prezenţă la vot, în judeţul Gorj de 75,5%. Au fost anulate 0,04% din buletine, mai exact 21. Au fost buletine valabile exprimate 75,74% şi avem următoarele rezultate: domnul Falcă Gheorghe, 25,64% şi pentru domnul Predoiu Cătălin Marian, 74,32%”, a declarat Dan Vâlceanu, preşedintele PDL Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here