24.6 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 8, 2020
Acasă Politic Persida Stan: "Doar împreună suntem puternici și vocea noastră este auzită și...

Persida Stan: „Doar împreună suntem puternici și vocea noastră este auzită și respectată!”

Despre Partidul România Mare (PRM), în ultima perioadă, a curs multă cerneală. De fapt, a fost un adevărat război fratricid. În urma acestuia, cei care au pierdut au fost cetățenii, dar și PRM.

Și, voi explica. Cetățenii au pierdut șansa de a le fi reprezentate, în mod onest și demn, interesele lor legitime în Parlamentul European care, în realitate, sunt interesele României.

Partidului România Mare i-a fost luat dreptul legal de a candida, de a-și exprima punctele de vedere și programul politic pentru români și pentru România.

Lucrurile sunt trecute și timpul nu mai poate fi dat înapoi. Însă, așa cum sublinia Victor Iovici, președintele interimar al PRM, „avem datoria de a continua lupta pentru promovarea și apărarea intereselor legitime ale românilor”.

Prim urmare, Victor Iovici împreună cu Danil Tulugea au demarat programul vizitelor de lucru în teritoriu. Surse din interiorul PRM Gorj ne-au spus, sub protecția anonimatului, că vizita a fost mai mult decât atât. A fost o adevărată analiză, urmată de stabilirea unor obiective și măsuri concrete pentru următoarele competiții electorale despre care Victor Iovici a subliniat că PRM, urmare a deciziei definitive și irevocabile a ÎCCJ, nu mai are piedici de natură juridică.

Cu acest prilej, Persida Stan, președinte PRM Târgu Jiu, le-a transmis colegilor determinarea ei de a identifica soluții la problemele cu care cetățenii din județul Gorj se confruntă. Probleme pe care, din păcate, autoritățile locale fie nu le cunosc, fie le ignoră.

„Consider că vremea în care tăcerea era de aur, a trecut. Cred cu tărie că a sosit momentul ca interesele legitime ale cetățenilor să fie abordate cu responsabilitate și cu seriozitate de către clasa politică. Prin urmare, vă invit să ne implicăm împreună pentru că doar așa suntem puternici și vocea noastră este auzită și respectată”, a declarat Persida Stan, președinte PRM Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

BREAKING NEWS! Cristinel Rujan a demisionat din funcția de prefect

Cristinel Rujan, prefectul județului Gorj, a anunțat în direct la Radio Impact, în emisiunea ”Gorjul la Raport”, că demisionază din funcție ca urmare a...

Femeie de etnie romă diagnosticată cu COVID-19, decedată în spitalul din Târgu Cărbunești

O femeie de etnie romă din cartierul Obreja, din municipiul Târgu Jiu, diagnosticată cu COVID-19, a decedat, luni seara, în Spitalul de Urgență Târgu...

Vezi în ce partid s-a în scris Adrian Tudor!

Fostul viceprimar PSD Adrian Tudor nu renunță la politică. Alesul s-a înscris în Partidul Verde al cărui lider este actorul Florin Călinescu. Tudor va...

Spitalele din Gorj sunt pline cu pacienți cu COVID-19. În spitalul din Târgu Jiu nu mai este niciun pat liber

În cele două spitale din Gorj în care sunt tratați pacienți infectați cu noul coronavirus numărul celor care sunt internați a ajuns la cel...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini