Acasa / Politic / Persida Stan: “Doar împreună suntem puternici și vocea noastră este auzită și respectată!”

Persida Stan: “Doar împreună suntem puternici și vocea noastră este auzită și respectată!”

Despre Partidul România Mare (PRM), în ultima perioadă, a curs multă cerneală. De fapt, a fost un adevărat război fratricid. În urma acestuia, cei care au pierdut au fost cetățenii, dar și PRM.

Și, voi explica. Cetățenii au pierdut șansa de a le fi reprezentate, în mod onest și demn, interesele lor legitime în Parlamentul European care, în realitate, sunt interesele României.

Partidului România Mare i-a fost luat dreptul legal de a candida, de a-și exprima punctele de vedere și programul politic pentru români și pentru România.

Lucrurile sunt trecute și timpul nu mai poate fi dat înapoi. Însă, așa cum sublinia Victor Iovici, președintele interimar al PRM, “avem datoria de a continua lupta pentru promovarea și apărarea intereselor legitime ale românilor”.

Prim urmare, Victor Iovici împreună cu Danil Tulugea au demarat programul vizitelor de lucru în teritoriu. Surse din interiorul PRM Gorj ne-au spus, sub protecția anonimatului, că vizita a fost mai mult decât atât. A fost o adevărată analiză, urmată de stabilirea unor obiective și măsuri concrete pentru următoarele competiții electorale despre care Victor Iovici a subliniat că PRM, urmare a deciziei definitive și irevocabile a ÎCCJ, nu mai are piedici de natură juridică.

Cu acest prilej, Persida Stan, președinte PRM Târgu Jiu, le-a transmis colegilor determinarea ei de a identifica soluții la problemele cu care cetățenii din județul Gorj se confruntă. Probleme pe care, din păcate, autoritățile locale fie nu le cunosc, fie le ignoră.

“Consider că vremea în care tăcerea era de aur, a trecut. Cred cu tărie că a sosit momentul ca interesele legitime ale cetățenilor să fie abordate cu responsabilitate și cu seriozitate de către clasa politică. Prin urmare, vă invit să ne implicăm împreună pentru că doar așa suntem puternici și vocea noastră este auzită și respectată”, a declarat Persida Stan, președinte PRM Târgu Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*