Planuri după victoria din 6 decembrie

0
537

Mulțumiți de rezultatul scrutinului electoral de la parlamentare dar cu gândul la viitoarele alegeri. Președintele executiv al PSD Gorj, Cosmin Popescu, susține că, în ciuda victoriei,filiala județeană se va axa pe întărirea organizațiilor problemă, ca peste patru ani, când vor avea loc mai multe tururi de scurtin, să obțină un scor la fel de bun.

„Vreau să le mulțumesc celor care au venit la vot duminică, cu toate că teama a fost mare, având în vedere cele două luni de zile trecute de la alegerile locale, în care am avut în permanență stare de alertă. De asemenea, le mulțumesc celor care au avut încredere și au votat echipa noastră, a PSD. Ceea ce pot să promit este că împreună cu primarii, consilierii locali, consilierii județeni și parlamentarii care vor fi aleși, nu vom dezamăgi. Pentru noi, fiind câștigători, este un scor bun. O să facem o analiză a ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpului și în special de la europarlamentare, pentru că trebuie să pregătim cu adevărat anul 2024, când o să avem încă trei sau patru tururi de scrutin, inclusiv alegeri europarlamentare. Vom face analizele, pentru că trebuie să întărim organizațiile locale acolo unde am pierdut alegerile locale, să pregătim candidați pentru primari, pentru consilieri locali, dar de asta vom mai vorbi, pentru că avem tot timpul necesar. De asemenea, vom face o analiză și a actualelor rezultate, iar acolo unde se impun măsuri, cu siguranță le vom lua”, a transmis Cosin Popescu.

Analiză în forul de conducere

Cât despre sancțiunile ce ar putea fi apliate edililor care au trădat, președintele executiv susține că decizia aparține colegilor din PSD.  „Nu pot să mă antepronunț în legătură cu primarii PSD care s-au afișat public alături de candidații PNL în campania electorală, pentru că vom avea o discuție în Biroul Politic Județean și, mai departe, în Consiliul Politic Județean. Vom analiza împreună cu colegii primari și președinții de organizații și vom lua măsurile care se impun. Cu siguranță pot să vă spun că aceste analize vor fi făcute și vor fi dezbătute cu toți colegii. Nu putem lua o decizie de unii singuri, pentru că de aceea am stabilit de la bun început că deciziile se iau într-un for de conducere statutar, dar cu siguranță aceste analize vor fi făcute”, a mai transmis Cosmin Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here