spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăPoliticPlanurile lui Romanescu pentru 2020-2024

    Planurile lui Romanescu pentru 2020-2024

    Primăria Târgu Jiu rămâne sub coordonarea liberalului Marcel Romanescu. Votul de încredere încredințat de alegători îi dă acestuia încredere necesară continuării proiectelor. Edilul susține că s-a apucat de muncă și a stabilit strategia de viitor.

    „Le mulțumesc în primul rând cetățenilor municipiului Târgu Jiu, în primul rând celor care m-au votat și au avut încredere în mine și în echipa mea de consilieri. Este o victorie istorică. Niciodată un partid de dreapta nu a mai obținut o astfel de victorie în municipiul Târgu Jiu. Sunt aproape de 50% pe rezultatul la Primăria Municipiului Târgu Jiu, dar și rezultatul de la Consiliul Local, care este de 37%, este un rezultat istoric. Vreau să îl îmbunătățesc în alegerile următoare, dar asta după eforturile pe care le voi face împreună cu echipa mea pentru implementarea proiectelor pe care le-am promis cetățenilor municipiului Târgu Jiu. Chiar de luni dimineața m-am apucat de treabă, chiar dacă nu am dormit de 24 de ore. M-am întâlnit luni dimineața cu directorii din cadrul primăriei pentru a stabili strategia pentru viitor”, a transmis Marcel Romanescu.

    Proiecte de viitor

    Prioritare sunt proiectele deja în desfășurare care de-a lungul timpului au bătut pasul pe loc. „Este clar că nu putem aștepta foarte mult. Trebuie să finalizăm proiectele aflate în derulare. Mă refer aici la reabilitarea celor două Colegii, Spiru Haret și Tudor Vladimirescu, trebuie să finalizăm lucrările pentru extindere la cele două grădinițe, de pe Olari și Mioriței, trebuie să ne apucăm de lucrarea din zona Debarcader, de la atelierele Colegiului Ion Mincu. Sunt lucrări pe care le avem în execuție, care trebuie finalizate și pentru care cetățenii nu m-au sancționat. Mă refer aici la cartierul Griviței, la străzile Siretului și Lotrului. Cred că au apreciat că am fost un om corect și le-am spus ce era corect, fără să îi mint. Toate aceste lucrări se vor derula. Din sutele de persoane cu care m-am întâlnit în campania electorală, nici măcar una nu mi-a reproșat că nu se terminaseră lucrările din cartierul Griviței”, a mai declarat edil proaspăt reconfirmat pe funcție.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: