1.6 C
Târgu Jiu
luni, martie 8, 2021
Acasă Politic Planurile parlamentarilor puterii

Planurile parlamentarilor puterii

Înclină spre o nouă candidatură la Parlament! Este vorba de cei doi parlamentari gorjeni, Mihai Weber şi Camelia Khraibani, aceştia declarând că sunt şanse să candideze în 2016 pentru un nou mandat.

În PSD Gorj se anunţă încă de pe acum un interes aparte pentru alegerile parlamentare din 2016, deşi noile prevederi ce ar putea duce la reducerea numărului de colegii ar declanşa tensiuni în filiala social democrată. Calcule se fac, iar cei interesaţi par modeşti în declaraţii. Deputatul Mihai Weber susţine că în urmă cu ceva timp îşi luase adio de la o viitoare candidatură, însă acum spune că s-a răzgândit. „Cred că mă voi mai înhăma la un mandat, deşi în urmă cu o lună de zile gândeam altfel. Am luat hotărârea de a candida, în urma discuţiilor purtate cu oamenii, cu primarii, care spun că au încredere în mine”, a explicat deputatul Weber. În ceea ce o priveşte pe colega sa, deputatul Camelia Khraibani, aceasta susţine că ar tenta-o un nou mandat, însă se gândeşte şi la presiunea psihică adusă de o nouă candidatură. „Uneori îmi doresc un nou mandat, alteori nu! Pe de o parte găsesc o logică în a continua proiectele începute, pe de altă parte nu ştiu dacă voi face faţă presiunii psihice”, a susţinut, la randul ei, deputata de Gorj.

Popeangă: „e prematur să vorbim acum”

Deputatul Vasile Popeangă a declarat că sunt mulţi factori ce pot da peste cap calculele făcute. Acesta aminteşte de intenţia de reducere a numărului de parlamentari, de noul cod electoral, încât chiar dacă ar candida un politician, poziţia de pe listă i-ar aduce doar titulatura de “candidat”. „Nu mi-am făcut calcule şi strategii pentru că este prematur să discutăm acum, fiind multe lucruri de rezolvat de la stabilirea numărului de parlamentari, până la noile prevederi electorale. Eu îi felicit pe cei care şi-au făcut astfel de calcule, însă te poţi trezi în situaţia să fi situat pe locul V pe lista electorală şi nu şti dacă situaţia de a câştiga e şi realizată. Domnul Cârciumaru a declarat că este prematur, au fost făcute declaraţii, dorinţe sunt multe în PSD Gorj, rămâne de văzut câţi vor reuşi şi să câştige”, a explicat deputatul social democrat.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente