Pleacă sau nu, Aurel Popescu, din fruntea PSD Târgu Jiu?!

0
273

Organizația PSD Târgu Jiu așteaptă “sentința” după rezultatul alegerilor locale. Președintele Aurel Popescu susține că va avea discuții cu liderii organizației județene pentru a afla ce decizii s-au luat. Indiferent de cele communicate, Popescu declară că va rămâne fidel social-democraților.

Rezultatul obținut la Târgu Jiu, la alegerile locale, l-au făcut pe președinte PSD Gorj să treacă prin filtru organizația municipală. Aurel Popescu, liderul PSD Târgu Jiu susține că încă nu i-au fost comunicate deciziile, urmând ca zilele acestea să aibă loc o ședință. “În cadrul ședinței vor fi discutate problemele din campania electorală, probleme care au dus la pierderea alegerilor. Vrem să organizăm altfel alegerile parlamentare, nu ne dorim să se repete greșelile din campania trecută. Nu trebuie să mai treacă nimic necontrolat. După aceast sedință organizația municipală va afla decizia finală, dacă se înlocuiește toate echipa sau doar președintele organizației. Încă nu știm nimic, vom vorbi cu conducerea organizației județene și o să luăm cea mai bună decizie pentru ca PSD Târgu Jiu să funcționeze la parametrii normali”.

Nu pleacă din PSD

Aurel Popescu susține că indiferent dacă va fi sau nu schimbat, va rămâne în echipa municipală. „Așa cum am declarat înainte de a începe campania pentru alegerile electorale, când am spus foarte clar că voi rămâne alături de candidat, același lucru îl spun și acum. Voi rămâne un soldat disciplinat, voi rămâne membru PSD și voi continua lupta împreună cu colegii mei pe scena politică, aici, la nivel de Târgu Jiu”.

Cât despre liniștea din Consiliu Local pe care și-o dorește Mihai Weber, Aurel Popescu îi transmite că social-democrații au fost mereu în slujba cetățenilor. „Noi nu ne-am dorit niciodată scandal în Consiliul Local. Noi, PSD, am făcut tot ce este bine și corect pentru Târgu Jiu. Am venit cu proiecte, propuneri dar lucrurile au fost tranșate, de altcineva, în alt mod. Ne-am dorit și ne dorim binele târgujienilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here