Acasa / Politic / PMP-iști gorjeni mediator între PSD și PNL

PMP-iști gorjeni mediator între PSD și PNL

PMP Gorj face apel la calm în Consiliul Local Târgu Jiu. Popularii gorjeni susțin că este nevoie de dialog la nivelul municipiului Târgu Jiu pentru a ieși din această atmosferă anostă.

Liderul partidului Mișcarea Populară Nicolae Davițoiu consideră că vinovați de scandalurile din Consiliul Local Târgu Jiu sunt atât primarul cât și consilierii majoritari. Din cauza acestei dispute politice municipiul Târgu Jiu ar avea de suferit pe linie economică. „Cred că cele două formațiuni, PSD și PNL, cu sprijinul celorlate formațiuni, trebuie să se înțeleagă între ele și să găsească o soluție. Asta înseamnă o deschidere din ambele părți și din partea primarului și din partea consilierilor majoritari. Nu putem spune că e numai vina PSD pentru că nu ar fi corect! Cred că vina aparține ambilor combatanți și cred că se va ajunge, în final, la discuții în favoarea cetățenilor. Primarul trebuie să înțeleagă că și majoritatea PSD a fost aleasă democratic. Fiecare trebuie să-și exercite atribuțiile dar într-un cadrul instituțional și legal și în interesul cetățenilor. În oraș e aceeași aglomerație. Practic, în ultimii dori ani pentru Târgu Jiu nu s-a făcut nimic și riscăm să rămânem în urmă în ceea ce privește dezvoltarea economică”, a declarat președintele PMP Nicolae Davițoiu.

De cealaltă parte consilierul local Ion Săvoiu consideră că scandalul dintre consilieri și primar nu va înceta până când liderii formațiunilor politice nu vor pune piciorul în prag. „Partidul Mișcare Populară este singurul de opozitie. Fac apel la toți politicienii din județ să se oprească dintr-o luptă care nu duce la nimic concret. E nevoie de liniște, ca politicienii să-și dea mâna și să încercăm să dezamorsăm acest oraș pentru că luptele interne de la nivelul partidelor nu fac decât să ne înfunde mai mult. Fac apel la liderul PSD Florin Cârciumaru să ceară să se oprească această luptă și să dea un semn că vor cu adevărat binele acestui județ”, a declarat consilierul PMP Ion Săvoiu.

Un comentariu

  1. Davitoiule, fiu de activist PCR, de la Negomir, ocupa_te de afacerea ta de la Arcani, unde ai intrat pe domeniul localnicilor cu portile de intrare la camping si lasa medierile ! Ca nu sant de…nasul tau…
    Crezi ca noi nu stim ce faci tu acolo la Arcani, ca oferi femei la asa_zisii turisti ?!
    Rusine, ,politicianule” !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*