PNL a depus semnăturile la BEC! Vezi câte au strâns liberalii din Gorj

0
10

Contractul Colectiv de Muncă va fi semnat în două-trei zilePartidul Naţional Liberal este primul care a reuşit să strângă semnăturile necesare pentru alegerile parlamentare şi au fost depuse la Biroul Electoral Central. PNL Gorj a strâns mai multe semnături faţă de targetul primit, cu 5 500 de semnături. Liberalii spun că nu le- a fost uşor, dar i- a ajutat foarte mult structura partidului din judeţ.

La nivel naţional, PNL a strâns peste 800 de mii de semnături, iar la Gorj 22 500 de semnături. Targetul liberalilor gorjeni era de 17 mii de semnături. „Nu spun că a fostuşor pentru că tabelele pentru parlamentare conţin si CNP- ul, iar lumea e reticentă, dar la nivelul structurilor pe care le avem nu pot să spun că a fost greu, a fost firesc,” a declarat Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

O problemă cu strângerea semnăturilor o au partidele mici. USR, de exemplu, are corturi în Tîrgu Jiu în speranţa că oamenii vor veni să semneze.

PNL a validat candidaţii din diaspora

În Biroul Permanent Naţional nu au fost validate deocamdată listele cu candidaţii din fiecare judeţ, dar au fost validate listele pentru diaspora. Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Mihai Voicu, parlamentar de Dolj şi cel care a iniţiat şi susţinut legea privind votul prin corespondenţă. Lista pentru senat este deschisă desenatorul Badea.

Listele cu candidaţii din judeţele din ţară vor fi validate de BPN până pe 20 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here