PNL Gorj începe şedinţele de analiză! În această lună se va decide şi calendarul alegerilor

0
11

Liberalii de la Gorj încep să se reorganizeze, după înfrângerea de la alegerile parlamentare. În această săptămână, se va reuni Biroul Permanent Judeţean şi de asemenea va avea loc o întâlnire cu consilierii judeţeni şi locali. Vor fi analizate rezultatele de la locale şi parlamentare, dar şi activitatea organizaţiei de la fuziunea celor două partide PNL şi PDL.

Dan ValceanuLa sfârşitul acestei săptămâni, joi, va avea loc BPJ, iar miercuri, întâlnirea cu consilierii locali şi judeţeni. „În cadrul ședinței voi informa colegii din BPJ în legătură cu activitatea partidului la nivelul Parlamentului şi cu discuțiile din BPN- ul care a avut loc săptămâna trecută. De asemenea, vom lua în discuție rezultatele activității organizațiilor locale şi a organizației județene de la fuziune până în prezent. Această analiză şi mai ales discuţiile referitoare la alegerile parlamentare vor fi comunicate şi colegilor de la centru”, a declarat Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

Ce spun liderii de la nivel central

O discuţie despre rezultatul alegerilor parlamentare va avea loc şi la Bucureşti. „În luna ianuarie va avea loc analiza rezultatelor de la parlamentare, una corectă şi lucidă, care nu trebuie transformată într-o încercare de tăieri de capete. Asta ni s-a transmis de la nivel central. De asemenea, conducerea partidului a specificat că vrea alegeri corecte şi se va decide cum vor avea loc alegerile. De jos în sus sau de sus în jos”, a mai spus Dan Vîlceanu.

PNL Gorj a obţinut 17% la Camera Deputaţilor şi 16% la Senat, adică cu 3 procente mai puţin decât scorul de la nivel naţional. În Oltenia, organizaţiile PNL au obţinut între 16% şi 18%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here