Acasa / Politic / PNL încep să atace PMP. Grivei despre subprefectul Grigorescu: “Om roșu care n-a făcut nimic pentru Gorj”

PNL încep să atace PMP. Grivei despre subprefectul Grigorescu: “Om roșu care n-a făcut nimic pentru Gorj”

Nici nu s-au aliat bine că deja își arată colții. Liberalii, supărați pe populari pentru nominalizarea făcută la Prefectura Gorj. Vicepreședintele PNL Gorj îl caracterizează pe subprefectul Grigorescu ca fiind  „om roșu care n-a făcut nimic pentru Gorj”.

Liberalii gorjeni nu sunt deloc împăcați cu modul în care Bucureștiul a făcut împărțeala în județ. În urma discuțiilor și negocierilor purtate, organizației județene a Partidului Mișcarea Populară, i-a revenit, printre altele, postul de prefect. Cum Rujan nu a putut fi schimbat,  Gheorghe Grigorescu a ocupat, susținut de PMP, funcția de subprefect. Mișcarea i-a picat greu lui Gheorghe Grivei are nu mai încetează în a-l ataca pe noul subprefect. ”Actualul subprefect, mie nu-mi inspiră încredere. Au fost în ultima perioadă mai mulți prefecți, au fost ca bibelouri, vin în ședințele de Consiliul Județean și stau fără a avea vreo reacție la problemele ridicate. Cu oamenii aceștia nu se poate face treabă în Gorj! Îl văd pe Grigorescu ca pe Rujan. A fost șef în Finanțe pus de PSD. Nu știu cum dracu se transformă, peste noapte, din vopsit, din om roșu care n-a făcut nimic pentru Gorj în această funcție de la Prefectura Gorj. Avem nevoie de oameni echilibrați, oameni care să nu facă politică”, a declarat liberalul la un post de radio local.

Negustor de fier vechi

Liderul PMP Local, Nicolae Davițoiu, susține că declarațiile lui Grivei nu au nicio valoare. Popularul gorjean este convins că liberalul atacă la ordinul cuiva. “Nu știu de unde această ură. Nici nu știam că domnul Givei se pricepe atât de bine la Finanțele Publice încât să spună că domnul Grigorescu nu este un profesionist. Nu cunosc motivele supărării și cred că despre profesionalismul domnului Grigorescu ar trebui să vorbim cu colegii de breaslă ai dumnealui, nu cu domnul Grivei care nici măcar nu știu în ce domeniu a activat. Parcă se ocupa de fier vechi. Mă surprinde reacția lui, probabil reacționează cu întârzierele la ordinele pe care le primește”, a declarat Nicolae Davițoiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*