3.3 C
Târgu Jiu
marți, martie 2, 2021
Acasă Politic PNL vrea candidat la primăria Drăguţeşti

PNL vrea candidat la primăria Drăguţeşti

- Advertisement -

Liberalii gorjeni nu au luat încă o decizie cu privire la candidatul pe care îl vor susţine la alegerile parţiale pentru Primăria Drăguţeşti. Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susţine că persoana pe care o vor susţine în această bătălie electorală nu va fi un membrul unui alt partid.

dan-vilceanu-2Dacă la primăria Târgu-Jiu, liberalii l-au desemnat deja candidat la alegerile parţiale din vară pe Marcel Romanescu, la Drăguţeşti, PNL Gorj nu a stabilit încă pe cine va arunca în lupta electorală. „Nu am stabilit încă un candidat pentru primăria Drăguţeşti, dar în cel mai scurt timp vom stabili şi acolo candidatul. Astăzi, o să avem Biroul Permanent Judeţean şi vom aborda această discuţie. Aş vrea să mă întâlnesc în aceste zile pentru o discuţie serioasă cu cei patru consilieri ai noştri de la Drăguţeşti şi vom decide candidatul care nu va fi cu siguranţă un om care este membru al altui partid în acest moment, va fi un om de la PNL”, a declarat preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Liderul PNL Gorj a precizat că se va lua în calcul varianta susţinerii unuia dintre consilierii locali ai PNL de la Drăguţeşti, însă nu exclude şi desemnarea unui alt membru de partid.

PSD şi ALDE au anunţat deja că vor susţine candidaţi proprii la alegerile parţiale pentru Primăria Drăguţeşti. Astfel, Gheorghe Butan va fi susţinut de PSD pentru postul de primar, în timp ce aldiştii vor merge cel mai probabil pe mâna lui Ion Popescu, actualul edil interimar de la Drăguţeşti.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente