Acasa / Politic / Politicienii din cursa electorală de la Telești, candidatura pe ultima sută de metri! Iată cine aspiră la postul de primar

Politicienii din cursa electorală de la Telești, candidatura pe ultima sută de metri! Iată cine aspiră la postul de primar

A fost zi de foc, ieri, la Biroul Local de Circumscripţie Telești. Candidații au stat la rând pentru a-și depune dosarele cu candidaturi. PSD, PNL, PMP și PSRO au ales ultima zi pentru depunerea dosarului de candidat la primăria Telești.

Primul care a ajuns la biroul electoral a fost reprezentantul organizației județene a Partidului Social Românesc. Candidatul Alexandru Dodenciu a declarat că este convins de reușită mai ales că cetățenii i-au cerut să candideze. Apoi, rând pe rând și restul partidelor au trecut prin filtrul comisie de analiză a dosarelor. Candidatul PMP a venit la depunerea candidaturii însoțit de președintele de partid, Nicolae Davițoiu. Gheorghe Mogoșeanu a declarat că ziua de ieri a fost una extrem de importantă pentru el. „Este o zi importantă pentru mine că mi-am depus dosarul de candidatură. Le mulțumesc celor care mi-au dat semnături și le reamintesc cetățenilor din Telești că Mogoșeanu va fi întotdeauna aproape de ei”.

Imediat, la coadă au așteptat social-democrații. Ion Mischie a avut în spate o armată de colegi care au venit să-l susțină, printre susținători s-au aflat fostul primar, Romulus Bâldea, șeful de campanie, Cosmin Popescu, Cristian Giorgi dar și alți psd-iști. Ion Mischie a declarat că este convins că va continua proiectele PSD. „Pornesc în această campanie cu gândul de a câștiga și de a duce proiectele începute de domnul Bâldea, în 2008, mai departe. Și, vreau ca cetățenii comunei Telești să vină în număr mare la vot pentru a vota pe cel ce doresc să îi reprezinte. Eu consider că adversarii mei vor avea sub 150 de voturi”, a declarat Ion Mischie, candidatul PSD la primăria Telești.

Ieri, a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru candidaturi. Campanie electorală va debuta pe 22 octombrie și se va încheia pe 4 noiembrie.

2 comentarii

  1. Acest Mogoseanu Gheorge , patron de carton , tepar notoriu , are tupeul sa candideze la aceasta functie? Haideti sa cautam in arhiva finatelor firma Mogodom Trans , firma condusa de dansul , si , sa vedem daca “respectabilul candidat” poseda un bagaj minim de cunostinte si o doza minima de bun simt pentru a conduce destinele acestei comune . Pe langa cazierul juridic , cereti si cazierul fiscal al “politicienilor” actuali .

  2. Aș dori să fac o corectură asupra unei greșeli care sa strecurat în acest articol cu campania electorală și cu data alegerilor. Mai uitați-vă o dată și veți vedea că alegerile se țin pe 5 noiembrie și nu pe 5 decembrie deoarece atunci domnul primar Mischie Ion va fi deja în funcție.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*