20.8 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 18, 2020
Acasă Politic Pompiliu Păunescu, primarul potrivit pentru localitatea Bâlteni

Pompiliu Păunescu, primarul potrivit pentru localitatea Bâlteni

- Advertisement -

Cu un candidat puternic, PSD Bâlteni are toate șansele să câștige alegerile din data de 27 septembrie, atât la Primărie, cât și la Consiliul Local. Pompiliu Păunescu este cel care, alături de echipa de la județ a Partidului Social Democrat, poate schimba în bine localitatea Bâlteni. Acesta vrea și poate să schimbe fața localității. Situată strategic, de-a lungul Drumului European 79, localitatea are posibilități de dezvoltare, care încă nu au fost puse în aplicare până acum. Asta vrea să facă Pompiliu Păunescu din localitatea Bâlteni: o localitate dezvoltată.

Puternic afectat de exploatările miniere, Bâlteniul are nevoie de reconstrucție, iar oamenii merită să fie sprijiniți pentru a crea alternativă de dezvoltare. Acestea este principalul obiectiv pe care Pompiliu Păunescu, candidat PSD la Primăria Bâlteni, îl are pentru comunitate. Copiii sunt viitorul comunei, de aceea pentru micuții din localitate, Pompiliu Păunescu își dorește școli noi și moderne, dotate cu bază materială de ultimă generație.

Infrastructura de apă și canal, dar și alimentarea cu gaze a comunei sunt alte trei obiective pe care candidatul PSD vrea să le ducă la îndeplinire în cei patru ani pe care îi are la dispoziție.

Accesarea de fonduri europene este o oportunitate cu care autoritățile, dar și locuitorii comunei, se pot folosi. De aceea, Pompiliu Păunescu își dorește înființarea unui compartiment, în cadrul primăriei, care să stea la dispoziția cetățenilor pentru consultanță.

Atragerea investitorilor în vederea deschiderii unei fabrici de cablaje, este, de asemenea, un alt proiect pentru care luptă candidatul PSD. Cum activitatea minieră este în restrângere, este nevoie de locuri de muncă atât pentru tinerii din localitate, dar și pentru cei care mai au câțiva ani până la pensie.

Relația cu cetățeanul este foarte importantă, de aceea crearea unui sistem de management al calității pentru creșterea performanței administrației publice locale în scopul soluționării solicitărilor cetățenilor într-un timp mai scurt. Astfel, răspunsul autorităților la orice fel de solicitare se va face promt.

Candidatul PSD se bucură de o largă susținere din partea liderilor PSD Gorj, care vor să se implice pentru a dezvolta localitatea Bâlteni. Atât președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, cât și deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, sunt alături de Pompiliu Păunescu pentru a contribui la implementarea proiectelor propuse locuitorilor comunei.

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Gorj
– Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
– Cod mandatar financiar coordonator 21200019

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Clopoțelul va suna diferit anul acesta

14 septembrie, prima zi de școală pentru mulți prichindei și prima zi din acest an școlar pentru mulți alții care deja au experimentat tot...

Mircea Suchici la Târgu Jiu, în concertul Orchestrei de Cameră ″Lyra Gorjului″

Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu Jiu invită pe toți iubitorii muzicii clasice joi, 25 octombrie 2018, la Muzeul Județean Gorj...

Alexandru Ilie, teolog: Să nu credeți in magia alba!

“Să nu mergeți la femeile care au Biblia, icoane și crucea pe masă, nici la bioenergeticieni, parapshihologi, preoți...

Luptător american celebru, impresionat de imaginile cu fata bătută din Târgu Jiu. Vrea s-o ajute

Un cunoscut luptător din UFC a distribuit pe conturile sale de Twitter și Instagram filmulețul cu fata în vârstă de 13 ani, din Târgu...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini