12.1 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 12, 2021
AcasăPoliticPonta arată cine sunt vinovații pentru pierderea alegerilor în Târgu-Jiu: „Dacă îl...

Ponta arată cine sunt vinovații pentru pierderea alegerilor în Târgu-Jiu: „Dacă îl chemaţi pe Ponta în campanie, vă tai toate proiectele”

PONTA-088Deputatul PSD de Gorj Victor Ponta arată, într-o postare pe Facebook, care sunt principalele motive care au dus la înfrângerea categorică a candidaților PSD în alegerilor locale parțiale din județul Gorj, atât la nivelul municipiului Târgu-Jiu, cât și în comuna Drăguțești.

Fostul premier și președinte al partidului susține că Liviu Dragnea i-ar fi amenințat pe liderii social-democraţi din Gorj cu tăierea proiectelor în cazul în care ar fi apelat la spijinul său în campania electorală: „Liviu Dragnea i-a ameninţat pe candidatul PSD la Primărie şi pe liderii locali că, «dacă îl chemaţi pe Ponta în campanie şi vă afişaţi cu el vă tai toate proiectele de la Ministerul Dezvoltării»! Deşi am insistat să fiu implicat în orice mod, teama acestora a prevalat şi aşa am fost «exclus» din campanie pentru prima dată din 2004!!! Într-un oraş mic aşa cum e Târgu-Jiu, aceste lucruri se află imediat. Oamenii nu au încredere într-un partid care pune pe primul loc luptele egoiste din interior şi nu interesul oraşului şi al lor”.

Ponta atacă atitudinea liderilor social-democrați

De asemenea, Ponta spune că social-democraţii gorjeni au avut o atitudine asemănătoare liderilor de la nivel central: „Atitudinea de siguranţă absolută şi suficientă a PSD (pe modelul de la «Centru») în faţa unui candidat PNL foarte muncitor şi hotărât – (l-am învins pe Dl. Romanescu în competiţia directă pentru Camera Deputaţilor cu 52-30% în 2008 cu multă muncă din partea întregului activ PSD şi după o luptă oricum dificilă). E profund greşit să crezi că doar te prezinţi la alegeri şi victoria vine de la sine într-un oraş care a votat în ultimii 15 ani în special pentru Cârciumaru şi Ponta (şi doar în subsecvent pentru partidul pe care îl reprezentau aceştia)!”.

Eșecurile de la nivel național au dus la pierderea alegerilor

Deputatul PSD de Gorj mai susţine că şi eşecurile PSD la nivel naţional au dus la acest rezultat: „Dezamăgirea alegătorilor PSD faţă de subiectele la nivel naţional din perioada campaniei: Legea Salarizării care a creat mari aşteptări şi s-a terminat cu o poveste amară; forţările conducerii PSD de a da jos propriul Guvern fără a explica deloc care este motivul; aroganţa agresivă a unor lideri PSD de la televiziuni care sfidează realitatea pe care oamenii o văd cu ochii lor. Faptul că acum toată lumea a înţeles că au fost păcăliţi în campania de la Parlamentare cu poveste «Victor este prietenul meu – o să aibă mari funcţii după alegeri, aşa că votaţi PSD»”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -