Ponta e hotărât să scape de Boc şi Băsescu

7
14

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă care a avut loc în judeţul Gorj, că în 2011 va face tot posibilul să scape de actuala guvernare. Acesta a mai spus că partidul pe care îl conduce va fi cel care va trebui să repare tot ce a stricat actuala guvernare şi că anul 2010 este un an care se încheie trist, sub semnul disponibilizărilor masive şi a problemelor economice.

Ponta a venit la Gorj alături de deputatul Mugurel Surupăceanu. Liderul PSD a declarat că a vrut să vină în judeţul nostru pentru a fi alături de colegii săi de aici înainte de sărbători. „Din păcate la organizaţia de la Gorj, ca şi acasă, reuşesc să ajung doar de sărbători sau în momente deosebite. Am vrut să vin aici înainte de sărbători să mă văd şi cu colegii mei de aici, care trec prin momente grele”, a declarat Ponta. Acesta a mai spus şi că în anul 2011 partidul pe care îl conduce va face tot posibilul să schimbe ceva. „În 2011 facem tot ce ţine de noi să schimbăm Guvernul Boc şi pe preşedintele Traian Băsescu. Eu în Parlament, Greblă la Senat şi cei doi deputaţi am încercat să facem tot ce ţine de noi dar avem de a face cu o majoritate. Pentru noi este un sfârşit de an de mare tristeţe. Noi vom repara tot ce s-a stricat şi s-a furat în aceşti ani şi ne va fi destul de greu”, a declarat Ponta. Acesta a mai spus că a constatat cu tristeţe faptul că politica lui Videanu a dus la o catastrofă, aşa cum prezisese cu câţiva ani în urmă. „Din păcate nu există nici un fel de perspectivă”, crede Ponta care este hotărât să dea jos Guvernul Boc.

CSM fără oamenii lui Băsescu

Liderul PSD crede că, inclusiv problema votării noilor membrii ai CSM îi stă preşedintelui Traian Băsescu în coaste din cauza faptului că aceştia nu sunt aserviţi politic. „Săptămâna trecută am încercat şi noi şi cei de la PDL să voităm noua structură a CSM-ului. CSM-ul este cel care numeşte în funcţii şi promovează, chiar şi aici, la Târgu-Jiu, la parchet, la Tribunal, la Judecătorie. Cei de la PDL s-au opus pentru că în CSm nu erau judecătorii şi procurorii pe care îi dorea domnul Băsescu. Astăzi (n.r. – ieri) domnul Băsescu şi-a dat seama că face o greşeală şi ne spunea să votăm. Vreau să anunţ că noi votăm mâine noul CSM. Marea problemă este că PDL-ul şi Băsescu nu şi-au regăsit în CSM oamenii care să le asculte ordinele şi acesta este un lucru bun pentru toţi”, a mai declarat liderul PSD, Victor Ponta.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here