14.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăPoliticPopeangă, convins că Morega va fi şef la UNPR Gorj

Popeangă, convins că Morega va fi şef la UNPR Gorj

Parlamentarul PSD, Vasile Popeangă, şi preşedintele PD-L Târgu-Jiu, Nicolae Daviţoiu, au comentat şi ei înscrierea deputatului independent Dan Ilie Morega în UNPR.

Deputatul social-democrat, Vasile Popeangă, este convins că Dan Ilie Morega nu se va mulţumi doar cu înscrierea în Uniunea Naţională pentru Progresul României(UNPR). Acesta susţine că deputatul Morega va fi numit preşedinte al UNPR Gorj, fără să se lupte pentru funcţie cu Marius Vlaicu, actualul lider. Cunoscându-l pe Vlaicu de pe vremea când acesta activa la PSD, Vasile Popeangă spune că acesta îi va ceda benevol postul lui Morega. „Vlaicu se va înţelege foarte bine cu Morega, în sensul că îi ca ceda deputatului postul de preşedinte al UNPR Gorj. Nu cred că Morega se va putea obişnui cu un post secund într-o formaţiune politică. Acum cred că se vor schimba datele problemei în ceea ce priveşte negocierile UNPR cu PD-L. Sunt convins că Morega se va bate mai mult pentru cei din UNPR şi o să le obţină nişte funcţii în perioada următoare. Negocierile vor fi mai grele din partea PD-L şi a lui Ruşeţ. Dar, beneficiind de ştiinţa negocierilor la sindicate cred că vor fi interesante întâlnirile dintre cei doi”, aceasta fiind viziunea deputatului Vasile Popeangă privind impactul intrării lui Morega în rândurile UNPR.

Încă un mandat de deputat pentru Morega

Deşi nu a declarat concret care va fi poziţia sa la alegerile din 2012, Dan Ilie Morega este cotat de pedeliştii gorjeni politicianul cu mari şanse de a mai obţine încă un mandat la Camera Deputaţilor. Surse din UNPR Gorj susţin, însă, că este posibil ca Morega să candideze la şefia Consiliului Judeţean, în funcţie de negocierile pe care le vor purta liderii uniunii cu cei ai PD-L. „Morega va fi un plus de valoare pentru UNPR mai ales că este şi deputat pe Colegiul 1. Cred că în actualele condiţii are şanse destul de mari să câştige din nou acest colegiu, plus că ar fi mai critic la adresa actualului USL, în special al PSD după cum încearcă să trateze PNL, fostul partid al lui Morega, ca pe o anexă”, a declarat preşedintele organizaţiei municipale PD-L Târgu-Jiu, Nicolae Daviţoiu.

Weber: „PSD prețuiește munca și stimulează performanța!”

0
Deputatul PSD de Gorj Mihai Weber, vot pentru actualizarea salariilor din administrația publică. Parlamentarul susține...

Deputat de Gorj: „Indemnizațiile parlamentarilor NU vor fi majorate!”

0
PSD nu va susține proiectul de lege ce vizează creșterea salariilor pentru parlamentari. Deputatul Claudiu...

Primarul din Motru caută medici

0
Spitalul din Municipiul Motru se confruntă cu probleme de personal. Autoritățile locale caută medici care...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!