Acasa / Headlines / Popescu și Văcaru în clinciuri pe tema Pro România

Popescu și Văcaru în clinciuri pe tema Pro România

Liderii celor două formațiuni politice au intrat în discuții contradictorii pe tema noului înființat partid Pro România și a membrilor ce urmează să facă parte din structură. Un zvon cum că Popescu ar trece în tabăra lui Ponta a aprins scânteia dintre cei doi vechi prieteni care acum și-au arătat colții.

Cuvintele de laudă ce și le adresau cei doi politicieni au pălit, acum, când în joc este o competiție electorală. Zvonurile apărute vis a vis de o posibilă venire a lui Popescu în rândul celor de la Pro România, informație ce nu a fost infirmată în primă fază de secretarul general al partidului, au făcut ca cei doi foști colegi să strice buna relație. Acum, Alin Văcaru susține că ia în râs toate aceste speculații pe care le cataloghează drept scenarii din filme. „Mă distrează zvonurile! Am văzut foarte mulți oameni care nu au nicio legătură că Pro România își dau cu părerea. Eu cu domnul Aurel Popescu nu am mai discutat de vreo 6 luni de zile d-apoi să facem scenarii. Deci, eu nu știu de unde s-au tras concluziile acestea”, a declarat Alin Văcaru.

Popescu, dezamăgit

Președintele PSD Târgu Jiu se declară jignit de atitudinea fostului coleg despre care spunea că-i regretă plecare din rândul social-democraților. Aurel Popescu confirmă, însă, că nu va pleca din PSD. „ A apărut o astfel de informație, total eronată. Am văzut că a vorbi elegant la adresa cuiva se interpretează în fel și chip și se ajunge la speculații. Nu am să plec din PSD și nu am să merg la o altă formațiune politică pentru că nu m-aș regăsi. M-a surprins modul de exprimare al lui Văcaru susținând că este un scenariu de film. Să stea liniștit domnul Văcaru, nu am să merg la Pro România, să facă alte scenarii de film, îmi respect colegii și munca dusă împreună”, a declarat Aurel Popescu.

Un comentariu

  1. dan badita, tg jiu

    acest babuin caruia i curg mucii n gura nu stie sa si scrie numele corect, iar voi il cultivati in gazeta voastra de cacat. sa va fie rusine!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*