Acasa / Headlines / Postarea lui Dan Vâlceanu care a iscat reacții virulente pe rețelele de socializare

Postarea lui Dan Vâlceanu care a iscat reacții virulente pe rețelele de socializare

Deputatul Dan Vâlceanu, a postat un mesaj pe Facebook care îl vizează pe Dacian Cioloș, care s-a delimitat de liberali în traiectoria politică a formațiunii pe care o conduce. „Le recomand colegilor să-l ignore, e doar un om fără caracter. Probabil vrea să-l ajute pe prietenul lui Liviu și să acopere scandalul Tel Drum“.

Imediat au apărut și reacțiile. „Dan Vîlceanu, am afirmat eu că ai fost în USL?!? Tu, fiind vector de comunicare PNL, trebuie să-ți asumi istoria exact cum dai cu pietre în Cioloș din pozitia de Cerber al PNL !! Așa că lăsați …eschivele“, i-a transmis Mihai Anghel. Deputatul nu s-a lăsat mai prejos și i-a replicat: Îmi pare rău, Cioloș da cu pietre, nu eu. Eu doar spun ca trebuie ignorat când face asta pentru ca nu are caracter“.

Și Anca Boer a fost vehementă: „Bravo vouă, de trei decenii susțineți hoții și corupții pt un pumn de galbeni! Ați vândut viitorul copiilor si nepoților voștri pt o suta de lei!“. „Doamnă, Cioloș a fost prim-ministru, nu eu. Poate îl întrebați de ce a refuzat sa rezolve problema alegeri primarilor in doua tururi. Altfel sa știți ca sloganuri se pricep și psdistii sa-mi scrie“, a fost răspunsul dat de Vâlceanu.

3 comentarii

  1. Tu vorbesti mai Vilcene , tu un liberal parat , in fapt un pesedist notoriu trimis de PSD sub acoperire in PNL sa l distrugi din interior . Tu sa i pupi talpile lui Ciolos , un adevarat roman nu un comunist tradator de neam si tara .

  2. SI VALCEANU ESTE HOT. A DEVALIZAT CEO SI CITEX.ACUM S-A IMBOGATIT PRIN VANZAREA TERENULUI LUAT DE LA STAT.

  3. Ba, Grivei, ca asa o chema pe mama ta, ocupa_te de familie si lasa Parlamentul unde ai intrat la redistribuiri, ca nu e de tine baiatule ! E al treilea partid unde te afli…Esti inca necopt pentru o astfel de functie…
    Lasa_ne si du_te !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*