Acasa / Politic / Președintele PNL Gorj a intrat în izolare la domiciliu

Președintele PNL Gorj a intrat în izolare la domiciliu

Deputatul Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, a intrat în izolare la domiciliu, după ce a participat la o întâlnire politică alături de un coleg senator, care a fost depistat ulterior cu coronavirus.

Acesta a efectuat testul și rezultatul a fost negativ: „Așa cum știți, toți cei care au intrat în contact cu colegii depistați cu coronavirus au fost testați, pentru a vedea dacă s-au infectat. Am fost și eu testat, iar rezultatul este negativ, însă regulile impun o perioadă de izolare.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va decreta stare de urgență, urmând alte măsuri menite să reducă răspândirea virusului. Însă un lucru este sigur, cea mai bună soluție pentru reducerea îmbolnăvirilor este evitarea contactului cu alte persoane. Ieșiți din casă doar dacă este absolut necesar și urmați celelalte recomandări ale autorităților“, a transmis deputatul pe Facebook.

„Informați-vă din surse oficiale“

Dan Vâlceanu susține că, în România, situația este sub control: „Situația noastră nici nu se compară cu a altor țări în care sunt mii de bolnavi și morți, însă trebuie să facem tot ce se poate astfel încât numărul infectărilor să nu crească masiv. De asemenea, informați-vă din surse oficiale. Din păcate, sunt multe informații false răspândite în online, care produc panică. Autoritățile informează continuu asupra situației îmbolnăvirilor și anunță măsurile ce se impun“, a mai spus Vâlceanu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*