0.7 C
Târgu Jiu
luni, martie 8, 2021
Acasă Politic Primari, vi se pregătește ceva!

Primari, vi se pregătește ceva!

Politicul și-a dat mâna și s-a votat eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Proiectul se dorește a fi pus în practică și pentru primari și președinți de Consilii Județene.

Comisia de statut a Camerei Deputaților și Senatului a adoptat miercuri un raport de admitere cu amendamente la proiectul de lege inițiat de PSD, privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Prevederi din celelalte proiecte legislative care au fost depuse de USR-PLUS și PNL au fost preluate ca amendamente la proiectul PSD.

Deputatul USR Plus de Gorj speră ca lista celor ce vor rămâne fără acest venit să crească. Primarii sunt următorii luați în ochii parlamentarii. ”Am promis eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor și asta am făcut! Am votat în plenul reunit al Parlamentului României pentru eliminarea pensiilor speciale. USR-PLUS a pus subiectul pe agenda publică încă din 2017 și iată că astăzi am reușit să eliminăm pensiile speciale pentru parlamentari. Este o victorie importantă în demersul nostru de a restabili dreptatea în România, acest sistem de pensii speciale rezervat celor pe care statul a vrut să-i privilegieze este injust și inechitabil. Propunem calcularea tuturor pensiilor după același sistem, la contribuție egală, pensie egală. Vom continua să căutăm cele mai bune variante, conforme cu Constituția, pentru eliminarea pensiilor speciale și pentru celelalte categorii profesionale. Iar următoarele pe listă sunt cele ale aleșilor locali, introduse de PSD în legislatura trecută. Eliminarea pensiilor speciale este o necesitate morală pentru România” a transmis Miruță.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente