Primarii gorjeni, o nouă întâlnire cu parlamentarii social democraţi

0
31

psd-4Președintele Organizației PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, însoțit de parlamentarii social-democrați, deputatul Mihai Weber, președinte executiv PSD Gorj, deputatul Alin Văcaru, președintele Consiliului Județean Cosmin Popescu, și vicepreședintele Consiliului Județean Ciprian Adrian Florescu, a participat la a treia întâlnire de lucru zonală cu primarii din județul Gorj.

psd-1La această ședință, desfăşurată la Târgu-Cărbunești, au mai fost prezenți primarii din localitățile Târgu-Cărbunești, Scoarța , Licurici, Țicleni, Polovragi, Baia de Fier, Săcelu, Bumbești-Pițic, Bengești-Ciocadia, Dănciulesti, Căpreni, Novaci, Crasna, Roșia de Amaradia, Prigoria, Albeni, Stejari și Alimpești.
Senatorul Florin Cârcimaru a insistat ca ”aceste întâlniri de lucru să aibă loc cu participarea tuturor primarilor din județ indiferent de partidul din care fac parte”. „Eu vin din rândul primarilor și știu ce înseamnă să nu se deschidă ușile. PSD va colabora cu toate primăriile din Gorj pentru o dezvoltare unitară a județului”, a spus fostul primar al municipiului Târgu-Jiu. Principalele puncte ale discuției au vizat clarificarea aspectelor referitoare la buna derulare a Programului Național de Dezvoltare Locală 2 (PNDL) la nivelul unităților administrativ – teritoriale gorjene. Discuțiile s-au concentrat pe explicarea legislației în vigoare, prezentarea ghidurilor de finanțare și întocmirea, în mod corespunzător, a documentației specifice obiectivelor de investiții derulate în cadrul acestui program.

psd-2Alte probleme ridicate atât de parlamentarii participanți, cât și de reprezentanții unităților administrativ-teritoriale prezenți la discuție au vizat găsirea celor mai bune metode de inițiere și dezvoltare a unor proiecte de succes pentru următoarea perioada de programare 2014 -2020, cu finanțare din fonduri europene. „Prioritare, au fost și discuțiile referitoare la obiectivele de investiții din domeniul infrastructurii rutiere, apă și canal, Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu și domnul deputat Mihai Weber au accentuat importanța dezvoltării și consolidării rețelei de drumuri județene și comunale ca prim factor de stabilitate pentru fructificarea potențialului județului în alte domenii de interes precum cel educațional, turistic, cultural sau socio-demografic”, se arată în comunicatul remis de PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here