3.3 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăPoliticPrimarii USL, atacaţi de Cilibiu

Primarii USL, atacaţi de Cilibiu

Primarii USL au desfiinţat secţiile de votare în zonele de unde provin candidaţii PD-L, declară Nicolae Cilibiu, secretarul general al organizaţiei PD-L Gorj. Declaraţia acestuia vine după ce primarii au primit atribuţii să se ocupe de organizarea alegerilor în localităţile pe care le conduc şi chiar să stabilească numărul de secţii de votare.

Democrat-liberalul Nicolae Cilibiu a precizat că, pentru a ieşi în avantaj USL, primarii comunelor Jupâneşti şi Muşeteşti au desfiinţat şi înfiinţat secţii de votare în dezavantajul candidaţilor PD-L. Mai mult, Cilibiu îi acuză pe primarii USL că, în loc să reducă din costurile cu organizarea alegerilor, edilii USL vor avea cheltuieli mult mai mari decât în 2008. La nivelul judeţului vor fi înfiinţate 318 secţii de votare, cu opt mai multe decât la alegerile din 2008. „La Muşeteşti a fost desfiinţată o secţie de votare unde erau 450 de votanţi, la secţia Stănceşti, de unde este candidatul PD-L la primărie. Se încearcă tot felul de manevre pentru ca USL să rămână la putere în Gorj”, a declarat Nicolae Cilibiu de la PD-L Gorj.

USL reacţionează

Ciprian Florescu, vicepreşedintele organizaţiei PSD Gorj, consideră că acuzaţiile aduse de pedelistul Nicolae Cilibiu sunt false pentru că primarii USL care au înfiinţat sau desfiinţat secţii de votare au făcut-o legal. „În ceea ce priveşte secţiile votare, atât primarii USL cât şi cei ai PD-L înfiinţează şi desfiinţează secţii în funcţie de ceea ce este în localităţile respective. Nici edilii PDL şi nici cei ai USL nu greşesc dacă fac aceste modificări legale. Pedeliştii aruncă declaraţii false ca să aibă subiecte de presă”, a încheiat Ciprian Florescu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Acuzațiile lui Coica la adresa conducerii Teatrului „Elvira Godeanu“, demontate de Brehuță

0
Acuzațiile făcute de viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Gabriel Coica, la adresa conducerii Teatrului Dramatic „Elvira...

Iacobescu despre cazul polițiștilor reținuți : „Dacă un subordonat nu respectă legea, trebuie tras la răspundere și șeful”

6
Iacobescu despre cazul polițiștilor reținuți : „Dacă un subordonat nu respectă legea, trebuie tras la răspundere și șeful”

Grave acuzații împotriva Consumcoop Novaci

0
Conducerea Cooperativei de Consum „Consumcoop“ Novaci este acuzată de abuz în serviciu, fiind depusă în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!