11 C
Târgu Jiu
luni, martie 8, 2021
Acasă Politic Primarul de la Prigoria, ameninţat cu plângere penală de Dian Popescu

Primarul de la Prigoria, ameninţat cu plângere penală de Dian Popescu

Numirea viceprimarului de la Prigoria naşte noi controverse între liberali şi social-democraţi. Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, ameninţă, acum, că va depune o plângere penală pentru abuz în serviciu, împotriva juriştilor de la primăria din localitate. Dian Popescu este supărat că vicele PSD, Aurel Socol, a fost ales în funcţie cu ajutorul unui consilier liberal, pe care conducerea partidului îl consideră deja exclus din PNL.
Popescu susţine în continuare că alesul local cu pricina ar fi votat ilegal, iar juriştii primăriei Prigoria au cea mai mare vină, fiindcă nu au luat în calcul motivele pentru care liberalii îl voiau afară din partid pe Doru Mitică. „Juriştii din partid deja au întocmit o plângere penală împotriva juriştilor de la primărie, pentru că nu au respectat o decizie a PNL, cu privire la excluderea consilierului. PNL a transmit hârtii oficiale să-l excludă, el nu mai este membru PNL. Dacă domnii Cârciumaru şi Călinoiu nu iau poziţii împotriva unor persoane ca Răgman sau Toader Pasti, mă simt obligat să le iau eu şi nu-i voi mai tolera”, a declarat liderul liberalilor gorjeni, Dian Popescu.

Răgman, redus la tăcere

Primarul de la Prigoria, Emil Răgman, a refuzat să comenteze acţiunea liberalului şef Dian Popescu, aplicând legea tăcerii. Surse din PSD Gorj susţin că, după scandalul de săptămâna trecută dintre Dian Popescu şi Răgman, primarul de la Prigoria ar fi fost muştruluit de preşedintele organizaţiei PSD Gorj, Florin Cârciumaru. Mai mult, Cârciumaru i-ar fi interzis primarului să-şi mai atace în presă partenerii din USL. Amintim că la sfârşitul lunii iunie, Consiliul Local Prigoria l-a ales vice pe pesedistul Aurel Socol, deşi PNL Gorj aştepta ca, potrivit protocolului USL, medicul Iuliana Iliescu să fie noul viceprimar al comunei.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente