Primarul din Tismana își încearcă norocul și din partea PNL

0
189

Primarul din Tismana s-a răzgândit. Marian Slivilescu mai vrea un mandat în fruntea orașului deși la începutul anului declara că are în plan să părăsească scena politică. Liberalii i-au făcut cu ochiul și speră să pună în practică proiectele pe care nu a reușit să le realizeze în cei patru ani de mandat obținut din poziția de social-democrat.

Edilul din Tismana se numără pe lista primarilor care se adaptează în funcție de vremuri. A sărit din barca social-democrată imediat ce a simțit pierderea guvernării, și, când a văzut că liberalii rămân pe baricade, s-a infiltrat ca fiind unul de-al lor. Marian Slivilescu confirmă o candidatură din partea PNL. „În luna februarie am renunțat la ideea de mai candida din partea PSD, făcusem chiar promisiunea că o să mă retrag din politică dacă lucrurile nu merg bine în ceea ce privește implementarea unor proiecte. Perioada aceasta a modificat agenda proiectelor, și mă refer la o stagnare și într-adevăr am avut discuții cu echipa PNL de la Tismana și suntem în pragul de a crea o echipă nu doar din consilierii PNL ci și cu oameni din alte partide care doresc să contribuie la rezolvarea problemelor comunității. Vreau să introducem pe liste doar persoane care sunt recunoscute în comunitate ca având realizări”, a declarat Marian Slivilescu.

Șanse de reușită

În ceea ce privește șansele pentru un nou mandat, acestea sunt înjumătățite de contracandidatul PSD-ului. „PSD-ul a ales încă din luna martie candidatul pe domnul Remetea, este un candidat puternic. Asta e situația totdeauna alegerile aduc competitori. Populația să aleagă. Mă bag în lupt șansele pe care le am fiind reale, de peste 50%”, a mai declarat candidatul PNL.

Confirmă candidatura

Liderul PNL confirmă candidatura lui Marian Slivilescu însă susține că nu se laudă cu această „achiziție”. „Marian Slivilescu va candida din partea PNL. Vor fi mai mulți primari care vor candida din partea PNL. Din punctul meu de vedere este o greșeală să te lauzi că ai reușit să convingi un primar să candideze din partea unui partid sau altul”, susține liderul PNL Gorj Dan Vîlceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here