Acasa / Politic / Primarul PSD de la Telești se alătură lui Iordache la ALDE

Primarul PSD de la Telești se alătură lui Iordache la ALDE

Primarul social-democrat din comuna gorjeană Telești a anunțat, ieri, că la alegerile din anul în 2020 va candida din partea ALDE Gorj. Ion Mischie a fost prezent la conferința de presă organizată de către ALDE Gorj. Acesta a devenit primar prin alegeri parțiale, după ce fostul edil din Telești, Romulus Bîldea, a fost declarat incompatibil.

„Consider că nu m-am regăsit în PSD și am decis să vin la ALDE, pentru că ne cunoaștem de mulți ani în urmă. O să candidez la alegerile din anul 2020 la funcția de primar. Proiectele au fost susținute de consilierii PSD, dar în ultimul timp nu m-am înțeles cu fostul primar. El are mai multă susținere în PSD decât o am. Mai mult mă regăsesc în ALDE decât în PSD“, a precizat primarul Ion Mischie.

Iordache: „Avem aceeași viziune politică“

Bîldea va putea candida în 2020. Președintele interimar al ALDE Gorj, Ion Iordache, a spus că Ion Mischie va participa la acțiune ALDE: „Începând de astăzi, împreună cu domnul primar Mischie am hotărât să parcurgem același drum politic. Dumnealui va participa la activitățile pe care le vom avea și va avea susținerea noastră. Ne cunoașteam de foarte mult timp, încă înainte de a fi dumnealui viceprimar, când împreună cu dumnealui am pus bazele unui grup de acțiune locală. Suntem, încântați că a hotărât să vină alături de noi și știu că avem aceeași viziune politică“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*