19.5 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăPoliticPrimele declaraţii ale politicenilor după începerea campaniei electorale! Vezi ce spun Dan...

Primele declaraţii ale politicenilor după începerea campaniei electorale! Vezi ce spun Dan Vîlceanu, Tudor Barbu, Dian Popescu, Ciprian Florescu şi Cristi Tudor

Inceputul campaniei electorale parlamentare 2016Dan Vîlceanu- PNL: Plecăm la drum cu gândul că în parlamentul României trebuie să ajungă oameni corecţi şi cinstiţi , cu gândul că Parlamentul României trebuie să reprezinte poporul român şi poporul român trebuie să aibă încredere în Parlamentul României. Vreau să vă spun că o să merg în fiecare localitate a judeţului şi o să vorbesc cu oamenii şi le voi spune următorul lucru. Să meargă acasă, să îşi întrebe copiii şi familia dacă vor să rămână tot săraci. Dacă vor să rămână tot săraci , atunci vor vota PSD şi ALDE, dacă vor să schime ceva în traiul lor, atunci vor vota PNL.

Tudor Barbu -PNL: Eu ma gândesc la 3 lucruri: primul, la faptul că 27 de ani de scădere aproape permanentă a nivelului de trai sunt de ajuns şi că viitoarea guvernare liberală va stopa acest declin şi va pune, aşa cum arată şi săgeata liberală, trendul pozitiv în bugetul fiecărei familii din Gorj şi din România. Mă gândesc la faptul că programul nostru prevede în mod clar un proiect energetic de siguranţă naţională în care şi CEO este un pion principal, eu spun cel mai important. Şi 3 , mă gândesc că o dată şi o dată , un guvern liberal, aşa cum va fi din ianuarie încolo, va trebui să deschidă hotarele Gorjului către ţară şi către Europa printr – o infrastructură care să nu mai ţină singurul judeţ din Oltenia aşa cum este Gorjul , departe de tot ce înseamnă autostradă şi tot ce înseamnă infrastructură care să permită investiţii serioase.

Dian Popescu -ALDE: Este un moment extrordinar de important , acel moment când se deschide campania electorală pentru alegerile parlamentare. Sunt bucuros că pe aceasă listă sunt doi cu experienţă , care am mai participat la acest eveniment. Am 9 candidaţi care participă pentru prima dată la un astfel de eveniment de lansare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Le mulţumesc că au ales să susţină echipa ALDE. Le urez succes contracandidaţilor noştri. Indiferent de disputele noastre, ei sunt adversari, nu duşmani.

Ciprian Florescu- PSD: Sperăm în 11 decembrie să fim victoriosi şi să participăm la viitoarea guvernare. Domnul preşedinte al organizaţiei PSD Gorj din superstiţie nu participă la această acţiune, dar este cu sufletul alături de noi.

Cristi Tudor- UDMR: E prima dată când candidez. M- am hotărât să intru pentru prima dată în această luptă pentru că am considerat că este momentul ca în politică să nu mai fie oameni care pot fi ghidonaţi cu telecomenzi nevăzute. Le urez contracandidaţilor mei, acel succes pe care îl merită să îl aibă.

Ce a spus Dan Vâlceanu despre proveniența banilor cu care a cumpărat două case și un teren la vârsta de 22 de ani

1
Ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, a susținut, ieri,  în prima conferință de presă în noua funcție...

Ce a spus Dan Vâlceanu despre dosarul penal în care a fost cercetat

1
Dan Vâlceanu a vorbit în prima sa conferință de presă despre dosarul penal de evaziune...

Dan Vâlceanu, propus pentru funcția de ministru de Finanțe

0
Deputatul Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, este propus de prim ministrul Florin Cîțu pentru funcția...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!