10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăPoliticPe primul loc, proiectele, nu politica!

Pe primul loc, proiectele, nu politica!

Nu au nevoie de alianţa cu PDL, dar vor să-şi poată continua proiectele începute în comună. Vocile nemulţumite aparţin mai multor primari liberali care şi-ar fi dorit să fie consultaţi vis-a-vis de decizia de la centru de a se alia cu democrat liberalii. Printre cei care nu văd cu ochi buni alianţa PNL –PDL, se numără şi primarii comunelor Aninoasa şi Bâlteni.

Primarii ştiu cel mai bine ce se întâmplă la ei în comună sau aşa ar trebuie să fie, prin urmare părerea lor ar trebui să conteze. Declaraţia aparţine primarului comunei Bâlteni, Gheorghe Păsărin, care, invitat la „Punctul pe I”, a subliniat că îşi menţine principiile liberale, chiar dacă USL nu mai există. „Primarii ştiu cel mai bine ce se întâmplă la ei în comune, nu preşedinţii ştiu ce se întâmplă întotdeauna. Cred că primarii ar trebui să fie întrebaţi primii, cum vede lumea asta, dacă am hotărî să facem asta. Eu politica PDL nu o fac”, a declarat Gheorghe Păsărin, primar Bâlteni. Oricum, dacă la ieşirea PNL-ului de la Guvernarea USL nu i-a întrebat nimeni nimic, iar părerea lor nu a contat, spune Ion Petroi, primarul din Aninoasa, la ce se puteau aştepta de la propriul partid când punea la cale noua alianţă cu democrat liberalii? Grav este că nu se văd paşi înainte, ci doar înapoi, iar electoratul îi sancţionează pe liberali. „Suntem în interiorul jocului şi buni pentru cei care decid doar atunci când este nevoie de susţinerea noastră pentru partid. În ultimul timp, nu am fost consultaţi cu privire la sensul în care vrem să mergem, nici când am ieşit de la guvernare, nici când s-a format alianţa. De foarte multe ori, suntem arătaţi cu degetul când în campanii electorale se obţin rezultate slabe”, a declarat Ion Petroi, primar Aninoasa.

Nu fac decât politica pe care şi-au asumat-o sub cupola USL, politica liberală, nu au nevoie de PDL, dar au nevoie ca proiectele importante să treacă prin intermediul Consiliului Judeţean, este părerea unora dintre primarii liberali, tot mai uniţi în nemulţumiri.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -