spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăPoliticPrioritățile PSD pentru bugetul din 2022

    Prioritățile PSD pentru bugetul din 2022

    Social-democrații îi liniștesc pe primarii care se temeau că vor trece, din nou, prin situația anului 2021 când, aprobarea bugetului național a dus la sincope și în teritoriu. Intrați la guvernare, oficialii PSD dau asigurări că în această lună se va face public bugetul de stat pentru anul viitor.

    “PSD guvernează pentru ROMÂNI. PSD nu pierde timpul și încearcă să repare, cât mai rapid, ceea ce au stricat guvernele precedente. Astfel, imediat după jumătatea lunii decembrie, PSD va face public bugetul de stat pe anul viitor. Aceasta este una dintre prioritățile asumate de ministrul social-democrat al Finanțelor, laolaltă cu urgentarea promovării cadrului legal pentru absorbția banilor din PNRR.
    Bugetul de stat al anului viitor va include resursele necesare pentru susținerea tuturor măsurilor promovate de PSD atunci când a negociat intrarea la guvernare:
    – creșterea alocațiilor
    – creșterea salariului minim
    – creșterea punctului de pensie
    – creșterea pensiei minime
    – ajutor pentru încălzire
    – compensații la scumpirea electricității și a gazelor, etc.
    În egală măsură, bugetul anului viitor va asigura resurse consistente pentru INVESTIȚII, reprezentând echivalentul a 7% din PIB”, transmite deputatul PSD Gorj, Mihai Weber.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: