Acasa / Headlines / Pro România rămâne fără membrii la Albeni. Văcaru: “Acolo avem 200 de membri, nu știu dacă i-a adus domnul primar”

Pro România rămâne fără membrii la Albeni. Văcaru: “Acolo avem 200 de membri, nu știu dacă i-a adus domnul primar”

Organizația Pro România Albeni destructurată după plecare lui Stan. Edilul a ales să facă pasul spre PNL renunțând la colaborarea de Pro România. Liderul Alin Văcaru este resemnat și spune că va căuta o altă persoană care să candideze din partea partidului la alegerile locale din 2020.

„Domnul primar nu a fost niciodată la Pro România doar ne-a ajutat la europarlamentare. Probabil toate partidele își doresc un primar în funcție. Noi acum vom identifica alte persoane să se implice la Albeni. A ales să meargă la PNL, este decizia lui și o să o respectăm. Și-a manifestat în trecut dorința de a susține echipa noastră dar a ales PNL-ul. Nu știu ce motive a avut dar de aici înainte va fi adversarul nostru politic. Noi avem câteva persoane care s-ar plia și probabil acum vicepreședintele de zonă va lua legătura cu ele să vedem dacă mai doresc să vină alături de noi. Acolo avem 200 de membri, nu știu dacă i-a adus domnul primar dar vom avea o ședință și vom vedea cine rămâne alături de noi și cine va pleca cu el”, a declarat Alin Văcaru.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*