Acasa / Headlines / Prunariu îl îmbărbătează pe Boza. Opozița ripostează

Prunariu îl îmbărbătează pe Boza. Opozița ripostează

Un lider PSD, solidar cu Sorinel Boza! Vicepreședintele organizației județene Mihai Prunariu îl încurajează pe managerul CEO, acum, când există voci care-i cer demisia. “Când închizi robinetele, toți profitorii se solidarizează împotriva ta”, crede Prunariu. Mesajul a atrac critici din partea opoziției.

“Solidar cu Sorin Boza! Prin ce trece Sorin acum, am trecut si eu in 2014. Cand închizi robinetele, toti profitorii se solidarizează impotriva ta. Mai ales daca sunt si probleme la firma.Te părăsesc si „prietenii”, care se reorientează spre „viitor”. Al lor…Sacalii se strâng si ei cand simt miros de sânge.L-am cunoscut relativ tarziu pe Sorin, anul trecut, la Pades si mi-a plăcut ca om. Din discutii am inteles ca isi doreste binele CEO.Nu am beneficiat de nimic de la el, dar nici nu i-am cerut vreodata ceva. Il incurajez din prietenie și pentru că inteleg prin ce trece. Sa fii puternic, Sorin!”, este mesajul postat pe un site de socializare de viepreședintele PSD Gorj Mihai Prunariu. Declarația vine în contextul în care niciun coleg PSD nu a făcut vreo afirmație la adresa conducerii CEO în timp ce colegii politicieni din ALDE și PNL cer demisia administrației CEO.

Tic-Tac

Susținerea fără interes nu a rămas netaxată, politicienii din opoziție criticând dur gestul lui Prunariu. „Problema e ca, managerul Boza, pe care tu il ridici in slavi, si-a dovedit neputinta si slaba pregatire profesionala in domeniul energetic. Acum explodeaza CV-ul sau cu care a aplicat pe un post de conducere la CEO… fara experienta in energie, fara pregatire profesionala in domeniu si fara pic de viziune asupra pietelor!”, a ripostat liberalul Victor Banța. “Mihăiță bomba cu ceas a fost amorsată.Deci trebuie să joci în partid.Coaliția se fisurează….”, i-a transmit PMP-istul Ion Săvoiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*