PSD a câștigat alegerile în Gorj. Weber: Cel mai bun scor obținut la Gorj într-o astfel de campanie electorală.

0
23

PSD a câștigat, din nou, la Gorj. Liderul organizației județene susține că echipa mobilizată a reușit să se claseze pe un loc fruntaș la nivel național motiv pentru care există șanse și mai mari în ceea ce privește rezultatul final de pe 24 noiembrie.

Rezultatul obținut în primul tur la alegerile prezidențiale este văzut ca un succes la Gorj. Social-democrații gorjeni au dat lecții colegilor din țară. „A fost un scor foarte bun, poate cel mai bun scor obținut la Gorj într-o astfel de campanie electorală. Un rezultat extraordinar ce ne clasează în primele cinci organizații pe țară. Și în Gorj există oameni care se implică pentru ca județul să se dezvolte. Toate categoriile sociale au beneficiat de ceva și aceasta este recunoștința exprimată prin vot”, a declarat liderul PSD Mihai Weber.

Planuri pentru turul doi

Și organizația municipală se declară mulțumită de scorul obținut în Târgu Jiu. Deși liberalii au obținut cu aproximativ 600 de voturi mai mult, Aurel Popescu susține că scorul a ridicat candidatul susținut. „Sunt mulțumit de votul primit în primul tur pentru că am înregistrat 10200 de voturi reprezentând 28,6% din voturile exprimate, ceea ce înseamnă că Târgu Jiul a dat cu aproximativ cinci procente peste media pe tară pentru candidatul PSD pe care noi l-am susținut. Spre deosebite de noi, candidatul PNL a obținut cu șapte procente mai puțin decât media pe țară, lucru care ne confirmă că târgujienii analizează corect și sper ca în turul doi candidatul nostru să obțină majoritatea voturilor în municipiul Târgu Jiu”, a declarat liderul PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here