Acasa / Politic / PSD adună tot! „Trec la PSD. Mă duc cu inima deschisă”

PSD adună tot! „Trec la PSD. Mă duc cu inima deschisă”

Înainte de alegeri locale, PSD își întărește structurile. Deși aflați în opoziție, social-democrații reușesc să-i atragă ca un magnet pe membrii altor formațiuni politice. Cele mai multe migrări au loc din partea PNL, însă, excepție nu fac nici alte formațiuni politice.

Social-democrații gorjeni negociază la sânge în această perioadă pentru a-și crește capitalul politic. Pe un trend crescător în linia sondajelor efectuate, la Gorj PSD reușește să atragă noi membrii de partid. Unul dintre cei care va face pasul spre social-democrați este viceprimarul din localitatea Crasna care reveni, practic, acasă. „Intenția mea să tec la PSD, sunt membru PRU însă o să trec. Eu am fost membru PSD 19 ani, până în 2016 când conducerea județeană a dizolvat organizația la Crasna și a cedat-o altor partide, și, acum, oportunitate și doctrina mă face să mă duc cu inima deschis la PSD. Sper să se hotărască și domnul primar în ceea ce va face pe viitor”, a declarat Gheorghe Sanda la un post de radio local.

Singur de reușită

Actualul viceprimar al comunei Crasna este convins că echipa actuală va merge mai departe. Sanda recunoaște că a colaborat foarte bine cu actualul primar liberal și speră ca pe viitor să dezvolte noi proiecte benefice pentru comunitate. „Sper să fac echipă în continuare cu domnul Vamvu. Ne cunoaștem de când eram copii, am copilărit împreună și sper să mergem în continuare împreună. Noi vom face o campanie curată, cu proiecte de viitor, în care vrem să arătăm realizările care sunt pe măsura așteptărilor. Suntem campioni la atragerea fondurilor europene și guvernamentale și sper că și cetățenii au văzut acest lucru și o să ne acorde încredere, în continuare”, a mai declarat viceprimarul din Crasna.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*