PSD Gorj, alături de Dragnea în războiul cu DNA: „Suntem strâns uniți în jurul domnului Dragnea”

0
61

În ciuda problemelor penale tot mai mari pe care le are, organizația PSD Gorj îi rămâne fidelă liderului de la nivel național, Liviu Dragnea. Președintele social-democraților gorjeni, Florin Cârciumaru, este convins că Dragnea se bucură în continuare de sprijinul membrilor de la Gorj.

Cea mai recentă problemă penală a președintelui PSD, Liviu Dragnea, a apărut chiar la începutul săptămânii, când procurorii anticorupție l-au pus sub urmărire penală în celebrul dosar Tel Drum. Deși la nivel național PSD stă pe un butoi de pulbere, iar numeroși lideri iau în calcul debarcarea lui Dragnea, la Gorj, președintele Florin Cârciumaru încearcă să liniștească spiritele și spune că acesta se bucură de tot sprijinul de care are nevoie. „Nu am o întâlnire cu membrii PSD din cadrul organizației de la Gorj, pentru că timpul a fost foarte scurt de la cele întâmplate, luni a fost domnul Dragnea invitat la DNA. Urmează să discutăm în cadrul Comitetului Executiv de la Herculane, probabil, și această problemă. Fără să port o discuție cu membrii PSD de la Gorj, eu sunt sigur că majoritatea membrilor sunt de partea domnului Dragnea. Suntem de partea Justiției, care trebuie să își facă datoria. Nu considerăm necesar ca domnul Dragnea să își dea demisia. Așa cum s-a exprimat conducerea la nivel central și majoritatea liderilor din teritoriu, toți suntem strâns uniți în jurul domnului Dragnea”, a declarat Florin Cârciumaru.

„O analiză a activității Guvernului”

Tot în ședința PSD de la Herculane va fi dezbătută și activitatea Guvernului, dar, mai ales, valul de nemulțumire venit din rândul populației după modificarea legilor fiscale. „În zilele de 16 și 17 noiembrie se va organiza Comitetul Executiv al PSD la Herculane. Problema numărul 1 pe ordinea de zi este legată de o analiză a activității Guvernului, așa cum s-a procedat și la întâlnirea precedentă, se va analiza programul electoral și situația realizărilor pe fiecare minister în parte. Se va discuta, probabil, despre organizarea activității la nivel de partid, despre situația tensionată care este în momentul de față la nivel central. În întâlnirea care va avea loc, eu voi aborda această temă a protestelor privind trecerea contribuțiilor la angajați cu doamna ministru al Muncii. Sunt sigur că pe baza unui dialog se va găsi o soluție”, a mai adăugat președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here