spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesPSD Gorj în linie dreaptă pentru alegeri! Mai mulți vicepreședinți din 2019

    PSD Gorj în linie dreaptă pentru alegeri! Mai mulți vicepreședinți din 2019

    PSD Gorj crește numărul vicepreședinților. În ultima ședință s-au stabilit posturile care vor fi supuse alegerilor în cadrul mult așteptatei Conferințe. Pe unul dintre aceste posturi va candida și actualul lider Florin Cârciumaru.

    “Alegerile se vor ține. Codrin Ștefănescu va fi prezent la Gorj. Vom stabili în ce perioade se vor depune candidaturile și poate să candideze cine vrea pentru o funcție de conducere. Am stabilit să mergem pe 17 posturi de vicepreședinți. Îmi voi depune candidatura pentru o funcție de vicepreședinte. Dacă colegii consideră că mai pot fi util, îmi doresc acest post pentru că așa am promis domnului Dragnea, că rămân alături de viitoarea echipă. Așa cum am mai declarat în spațiul public îmi mai doresc un mandat de parlamentar. Am trecut prin atâtea campanii, prin votul cetățeanului față de mulți alții care vin din urmă și consider că am acumulat o oarecare experiență. O să vreau să demonstrăm că am știu să conduc cu rezultate bune această echipă și am maturitatea necesară să fac o trecere utilă pentru organizație”, a declarat Florin Cârciumaru.

    Rezultatul sondajului, în așteptare

    Nici în privința sondajului desfășurat pentru desemnarea candidatului la primăria municipiului Târgu Jiu lucrurile nu sunt clare. Liderul PSD susține că vor analiza fiecare caz în parte pentru ca alegerile din 2020 să fie o reușită. “S-a făcut un sondaj. Oficial noi trebuie să primim un răspuns din parte UCB în ceea ce priveste sondajul. Când va fi răspunul oficial îl vom discuta, până la urmă e o sondare internă . Dacă rezultatul nu va cel așteptat, mai încercăm. Ați văzut ce au declarat cei sondați…sunt care nu-și doresc să candideze! Cautăm în interiorul partidului dar și în exterior, și aici mă refer la o persoană care nu e angrenată politc. Trebuie să găsim o soluție pe care să o măsurăm cu Romanescu. Este dificil pentru că trebuie tatonate cât mai multe persoane și abia apoi să măsurăm individual candidatul, să vedem diferența, să vedem cât putem recupera! Mai este încă timp suficient pentru a găsi un candidat. Niciun partid nu și-a măsurat vreun candidat cu mine cu doi ani înainte. Au venit pe ultima sută de metri și și-au dat seama că nu poate câștiga nimeni în competiție cu Cârciumaru”, a declarat liderul PSD Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: