PSD Gorj, model pentru Pro România! Văcaru: „Vin dintr-un partid care stă foarte bine la organizare. Știu exact cum trebuie să ne organizăm”

1
65

Modelul de organizare de la PSD va fi adoptat și la Pro România. Asta anunță fostul pesedist Alin Văcaru, cel care a părăsit formațiunea politică pentru a se înscrie în partidul lui Victor Ponta. Deputatul și-a propus ca Pro România aibă filiale locale în tot județul și recunoaște că pentru organizarea în teritoriu a tânărului partid va pune în practică ce a învățat de la pesediștii cu ștate vechi.

Pro România, partidul înființat de Victor Ponta, a obținut de curând personalitatea juridică în instanță, iar, potrivit lui Alin Văcaru, procesul de organizare este în toi. „Ne organizăm. Deja am avut o primă întâlnire la centru, iar, în perioada următoare, colegii noștri din țară vor face adrese către toate primăriile din țară pentru a avea un sediu, deoarece acum avem personalitate juridică. Sunt foarte mulți oameni care sună în perioada aceasta și știu că o să se supere iar foștii mei colegi din PSD, care insistă că vor să vină la noi în rândurile Pro România. Mi-am propus ca în județul Gorj să avem câte un reprezentant care să răspundă de patru localități. Vin dintr-un partid care stă foarte bine la organizare și știu exact cum trebuie să ne organizăm”, a declarat Alin Văcaru.

Ambiții pentru Primăria Târgu Jiu

Colegii lui Victor Ponta au ambiții mari și în ceea ce privește candidatura la funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Alin Văcaru spune că Pro România nu și-a propus să lanseze în competiția electorală oameni cu vechime în politică și că numele va fi stabilit în urma unui sondaj de opinie. „Vom face un sondaj la vremea respectivă. Nu ne interesează nume de răsunet. Vom face o analiză și va fi ales cel mai bine clasat. Nu contează că va fi un membru care atunci s-a înscris. Nu trebuie să aibă neapărat o vechime. Dacă este foarte bine clasat în sondaje, aceea va fi persoana pe care noi o vom susține. Vom alege persoanele cele mai bune, altfel nu suntem cu nimic diferiți de celelalte partide, iar noi vrem să fim altfel”, a mai spus deputatul de Gorj Alin Văcaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here